Empordarea

Camperplaatsen

• Lozen afvalwater

Moai-Fuort

1 weken geleden

Vriendelijk ontvangst , prima locatie en alles aanwezig strand op loop/fiets afstand, supermarkten vlakbij.

Rietepiet51

2 weken geleden

We hebben hier 20 dagen gestaan. Best lang voor ons doen. Een hele fijne campercamping waar we altijd zeer vriendelijk zijn geholpen door de twee medewerkers. Echt een plek om terug te komen. Er is alles wat je nodig hebt en er is een ruim aanbod van supermarkten in de buurt. In het leuke stadje Palamós hebben we ons goed vermaakt , ook op de terrassen en de restaurantjes. Op dinsdag is er tot vroeg in de middag een grote Markt ….

B

Boxtelkes

dec 2025

Prima CP. Met de nodige voorzieningen. 2 douches, 2 wc's, wasmachine, droger. Wel koud afwaswater, dat was jammer. Hele vriendelijke dames bij de receptie. Wij stonden er 1e Kerstdag en de dames brachten bij elke camper een lekker flesje Brut Cava met een leuk kaartje. Heel attent! Supermarkt op loopafstand. Palamós is een mooi plaatsje.

Carrer de la Font dels Canyers

17230, Palamós, Spanje

strand 1km - omruilen propaan gasflessen - supermarkt 400m - broodjes bij receptie - weekmarkt [dinsdag] 700m - leden camperclub korting - VVV 1km - centrum 2km