Camping Interpals

• Douche

Jack&Lily

jul 2025

Heel duur camping voor 2 nachten 2 volwassenen, een camper en één hond moeten wij betalen €156. In de omgeving is verder niks te beleven behalve strand. Op de camping is erg druk. De plekken is erg stoffig. Sanitair is ruim voldoende en is oke. Wij gaan zeker niet meer terug.

Kumultus

aug 2024

Grote camping in het centrum van Playa de Pals. cCamping is tijdens hoogseizoen erg druk en met name op de laaggelegen plaatsen veel geluid. Sfeer is goed, prima sanitair en dicht bij zee. Maar wij kwamen altijd op de camping in Sa Riera maar helaas is die er niet meer (= nu glamping). Deze camping is een redelijke vervanger 😬

StreekAenD

sep 2023

Heerlijke camping, dichtbij het strand. Mooi zwembad erbij. Wel krappe plekken om de caravan/camper in te manoeuvreren. Sanitair netjes en schoon. Supermarkt met vers brood counter erbij. Goede prijs kwaliteit verhouding

Urbanitzacio Arenals Mar Sector 1 101

17256, Pals, Spanje

41.98122 3.20131

Bij zee, gelegen in bos, Moeilijk toegankelijk voor caravans/kampeerauto's, broodjesservice

8 apr t/m 17 sep

ACSI - Campingcard