Gewoon een groot stuk vlak asfalt. Heerlijke rustige nacht gehad. We waren niet al te bezorgd om gestoord te worden, want het was min 2, dus alle lokale bewoners waren binnen. Voor velen voelt het misschien niet veilig.
Wij konden het gemakkelijk vinden. We reden op de GPS-coördinaten. Het lijkt ons een prima plek voor een nacht. Er was een kind op een crossmotor aan het rond rijden tot 17.00 uur. Dat vonden we eigenlijk wel grappig. Verder bestaat ons uitzicht uit bergen, grasvelden, ons parkeerterrein en een schaapskudde met honden.
lees meerniet gevonden
lees meerniet gevonden
Carretera Estació de Vilajuïga 5
17480, Roses, Spanje42° 17' 6" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons