Laagseizoen wel honden toegestaan, bij zee, dorp2,9km
Carrer del Port de Reig 44
17480, Roses, Spanje€ 58,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenNette camping met lekkere douches en een heerlijk verwarmd zwembad. Goedkoop en je krijgt er ook nog een welkomstdrankje bij.
Net 3 dagen gestaan. Prima gemoedelijke camping. Mooie plek met acsi voor 26,40 comfort plus plek. Jammer dat het zwembad nog niet schoongemaakt was en een minpuntje vind ik de loslopende blaffende honden.
prachtige camping. De camperplaats ernaast was om 13 uur al vol. 100 meter verderop deze camping. Kan niet beter. We hadden extra grote plek voor €30. schoon sanitair, grote plek met electra.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
17480, Roses, Spanje42° 15' 59" N
info@campingsalata.com
€ 58,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine