Motorhome pitches with wonderful views

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Douche

• Douche

C

Ceuclum

2 weken geleden

Fijne plek, warme ontvangst en heerlijk warme douches.

Prachtige plek in de olijfgaard, dito uitzicht op de Pyreneeën en zonsondergang. Nabij dorpje met restaurantje, Figueres op rij afstand. mooie wandelroute in de omgeving, door wijngaarden en olijfgaarden. Vriendelijke eigenaren en heerlijk winkeltje.

H

Holger

jan 2026

Adres wordt gedeeld na boeking

Siurana, Spanje

Ontspan en geniet van alle ruimte en rust te midden van biologische olijfgaarden. Het terrein beslaat meer dan 20 hectare aan biologische olijfbomen met een prachtig uitzicht op de Golf van Roses, de Pyreneeën en de Empordà-vlakte. U kunt dag en nacht doorbrengen op een vlakke weide, omgeven door de natuur, op een bevoorrechte, rustige en veilige locatie. Voorzieningen op ons terrein: - Badkamer - Douche met warm/koud water - Drinkwater - Aansluiting met 6 Ampère elektriciteit met CEE-stekker (toeslag van € 10/24 uur) - Afvoerput voor grijs water - Afvoerput voor zwart water - Gratis wifi in de winkel, het café, op het terras en de picknickplaats - Café - Winkel met lokale producten - Panoramisch terras - Picknickplaats - Verschillende wandel- en fietsroutes starten vanaf ons terrein. Bezienswaardigheden in de buurt: - Romaans klooster van Sant Miquel de Fluvi, 4 km afstand - Oprit/afrit snelweg, 6,3 km afstand - Dalí Museum, 12 km - Strand, 13 km. - Natuurpark Aiguamolls de l'Empordà 15 km - Ruïnes van Empúries de L'Escala 17 km - Citadel van Roses 23 km - Kasteel Montgrí 28 km - Kasteel Gala Dalí in Púbol, 30 km - Darnius-Boadella Reservoir 30 km - Besalú 30 km - Iberisch dorp Ullastret 31 km - Kaap Natuurpark van Creus 34 km - Natuurpark Montgrí en Medes-eilanden 34 km - Romaans klooster van Sant Pere de Rodes 35 km - Cadaqués 38 km - Meer van Banyoles 38 km - Gerona 40 km - Vuurtoren Kaap Creus 45 km. - Natuurpark Garrotxa vulkanische zone op 50 km afstand. Kortom, we hebben een grote, zeer rustige caravanplaats omgeven door olijfgaarden, midden in de natuur, met prachtige uitzichten en alle nodige voorzieningen. Om u een warm welkom te heten, vragen wij u ALTIJD om vooraf te reserveren. INCHECKEN: - Van maandag tot en met vrijdag kunt u inchecken van 10:00 tot 14:30 uur en van 16:00 tot 19:30 uur. - Op zaterdag, zondag en lokale feestdagen kunt u inchecken van 10:00 tot 14:30 uur. - Als u een reservering heeft voor een aankomst op zaterdag, zondag of een lokale feestdag en u wilt na 14:30 uur aankomen, geen probleem. Bij het boeken vragen wij u om een ​​geschatte aankomsttijd, zodat wij de reservering kunnen maken. - Inchecken is niet mogelijk na 19:30 uur. BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR RESERVERINGEN: - Voor lastminuteboekingen op de dag van aankomst vragen wij u om minimaal 2 uur voor aankomst contact met ons op te nemen, zodat wij uw reservering en het inchecken kunnen verwerken (dit is essentieel op zaterdag, zondag en lokale feestdagen). LET OP: ER WORDEN GEEN NIEUWE INCHECKS GEACCEPTEERD VOOR 6 JANUARI EN 25 DECEMBER, AANGEZIEN DE RECEPTIE DAN GESLOTEN IS EN INCHECKEN NIET MOGELIJK IS. LET OP: Voor een betere bereikbaarheid van onze faciliteiten raden wij u aan eerst naar het dorp Siurana d'Empordà te reizen en van daaruit onze faciliteiten te bereiken. Optioneel ontbijt: - Geniet van een heerlijk ontbijt met biologische en lokale producten in een prachtige omgeving. Prijs: € 15 per persoon (altijd onder voorbehoud van reservering). Optionele rondleiding: - Indien u geïnteresseerd bent, bieden wij ook rondleidingen aan om meer te leren over de productie en verwerking van onze befaamde biologische extra vierge olijfolie. U bezoekt de nieuwe olijfmolen en ziet het hele proces van begin tot eind. - Een bezoek aan onze 9.000 biologische kippen is ook inbegrepen, zodat u kunt ontdekken hoe ze leven en hoe ze hun eieren leggen. - Informeer bij aankomst naar de beschikbaarheid en prijzen van de rondleidingen. Gedragsregels: - Respecteer het milieu - Respecteer de rust van andere bezoekers - Respecteer de boerderijdieren. - Vuur maken is ten strengste verboden. - Actuele hondendocumentatie en vaccinaties zijn vereist. - Bezoekers zijn verantwoordelijk voor het gedrag van hun huisdieren. - Gevaarlijke hondenrassen zijn ten strengste verboden. Over ons: Wij zijn een familiebedrijf dat de befaamde biologische extra vierge olijfolie Mas Bordas produceert. We produceren deze in onze nieuwe, ultramoderne olijfmolen op hetzelfde terrein. Bij Societat Agrícola Siurana produceren we ook biologische eieren. We hebben 9.000 biologische legkippen die zo'n 8.500 biologische eieren per dag leggen. Deze kippen krijgen 100% biologisch voer en genieten van volledige vrijheid op 36.000 m² aan terrassen in de buitenlucht. Vanaf het begin hebben we ons zeer bewust gesteld van de principes van duurzaamheid en respect voor de biodiversiteit van onze omgeving en de natuur.