Camping Las Villuercas Guadalupe

i

idaatje

nov 2025

camping plaats van weleer,heerlijk in de bossen, 's morgens wakker worden van de vogeltjes en scharrelende everzwijntjes. sanitair is goed en schoon hoogstens verouderd. elektriciteit, schoonwater, vuil water. restaurant is jammer genoeg gesloten. vriendelijke ontvangst door de uitbater. alles wat we nodig hebben, dorpje is op steenworp afstand. ik had het wel in hoogtij dagen mee willen maken

Corelly2021

sep 2025

Fijne camping. Sanitair is wat verouderd, maar heel schoon. Wanneer je in de ochtend op tijd wilt vertrekken kun je beter de avond vooraf afrekenen, want om 10 uur gaat de receptie (bar) pas open. Wij hebben trouwens een prima Menu del Da gegeten. Aanrader!

vecamper1959

aug 2025

goede camping, vriendelijke ontvangst in de bar van de camping, alle plaatsen liggen in een mooi bos, grote plaatsen, met elektra, wifi perfect, lekker rustige camping als uitvalsbasis voor de stad. prachtige omgeving. Vonden het geweldig om in een bos te kamperen.

CC-171

10140, Guadalupe, Spanje

39° 26' 28" N 5° 18' 59" W

39.44121817 -5.31625676

Rustige omgeving - centrum 3km

1 apr t/m 1 nov

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!