Camping Monfrague

• Stroom

K

KOBI-600

nov 2025

We verbleven hier vier nachten half oktober. De meeste plaatsen zijn onbeschaduwd. Er is een centraal sanitairgebouw met comfortabele douches. Naast de camping ligt het nieuwe bezoekerscentrum van het nationale park, met een geweldige tentoonstelling. Het is ongeveer 15 minuten rijden naar het park. Vanaf daar zijn er verschillende gemarkeerde wandelpaden. We hebben er twee gedaan en vonden ze geweldig! We hebben ook erg genoten van het restaurant op de camping. Een waardevolle stop op weg naar het zuiden!

s

sunseekers

okt 2025

geweldige Camping. Grote plekken. Winkeltje,met klein assortiment. Wel brood. in Malpartida zijn winkels. Wasmach en droger. top. ook het restaurant. Wij kregen ook korting op de Anwb pas. En 4dgn,staan,3dgn betalen...Dank

Moai-Fuort

okt 2025

prachtige ligging in een natuurgebied sanitaire voorzieningen waren netjes en schoon 🧹 restaurant op de locatie aanwezig.

Camino Venta de Paco

10680, Malpartida de Plasencia, Spanje

39° 56' 37" N 6° 5' 6" W

39.94359 -6.08502

Camping gelegen in een bevoorrechte enclave, aan de poorten van het Nationaal Park van Monfragüe, in het midden van de weide en op slechts 9 km van de stad Plasencia. Het heeft een cafetaria, restaurant en een kleine supermarkt.

ACSI - Campingcard