Área de Barbantes

• Lozen afvalwater

• Stroom

conducente

jun 2025

mooie schaduwrijke plek, laden en lossen allemaal gratis vlakbij de rivier omgeven door groen met fietspad Ik geef geen vijf sterren omdat ik niet begreep of er ook elektriciteit is Ik denk dat er dienstregelingen zijn

bellegijsje

jan 2025

Therminaal baden waren gesloten. Ondanks dat heerlijk in de natuur gestaan, je kan mooie wandelingen maken. Voorzieningen aanwezig wel wat onprettig laag, maar we mogen niet klagen voor een gratis plek. Stroom is voor bijvullen open van 9 tot 11 maar hier hebben wij niks van gemerkt ;) Er is niet veel open in de winter dus neem wel eten en drinken mee.

GertWS

sep 2024

Hele leuke CP. Afval en grijswater lozen gaat prima. Echter, water, stroom en zwart water voorzieningen ... niet(s) iets van verwachten. Het kleine terras, wordt veel door locals gebruikt, maar hiervan geen enkele overlast. De kleine thermale badjes waren (helaas) niet echt warm, maar het is er desondanks eff goed toeven. Tot slot, je kunt leuk langs de rivier wandelen.

Lugar Barbantes 6

32450, Cenlle, Spanje

42° 20' 5" N 8° 0' 45" W

42.33466 -8.0126

zeer rustige omgeving nabij de Miño-rivier - gebruik GPS-coordinaten - beboste omgeving - zwembaden en recreatiegebied - centrum 900m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!