locatie langs de weg afgebakend door muurtje - uitzicht op zee - strand Langosteira 200m - haven 500m - centrum 250m
Calle la Coruña 53
15155, Fisterra, Spanje€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWe hebben het super comfortabel gehad, de eigenaren waren erg behulpzaam en hadden een prachtig uitzicht .. Onze reizende Boeddha was erg dankbaar
Locatie en uitstekende behandeling van de eigenaar (10 🌹🌹) Je kunt niet meer vragen van deze bevoorrechte plek in Spanje, omgeven door natuur, bergen en zee. Als ik terugkeer naar Fisterra zullen we het zeker herhalen.
Niks bijzonders, maar wel beschut! Wij waren van plan te overnachten op de kaap, de gratis parkeerplek met magnifiek uitzicht boven, maar om 21.30u werd de wind daar té heftig. Werden hier op dat tijdstip nog bijzonder aardig ontvangen en hebben een heerlijk rustige nacht gehad. Dorpscentrum is een paar minuten lopen, haventje ook.
lees meerLozen cassettetoilet
15155, Fisterra, Spanje42° 54' 39" N
9° 15' 48" W
-9.26336
parkingautocaravanasfisterra@gmail.com
€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet