4,04van 5

Reactie van beheerder

Hartelijk dank voor uw recensie, wij zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en betreuren uw ontevredenheid over het restaurant. Als je terugkomt, wat we hopen, hopen we dat de ervaring beter zal zijn. Al het beste. Hartelijk dank voor de waarde, maar de kleuren zijn goed en de gevoelens van onvrede in het restaurant. Als je volhoudt, terwijl je denkt dat de zee-exprencia groter is. Een groet.

• november 2023

Hier 2 nachten gestaan 23 euro incl stroom. Fijne camping. Vriendelijk per soneel. Schone toiletten en douches. Als je geen zin hebt om te koken, kan je altijd in het restaurant terecht. Prima te wandelen naar de boulevard en centrum en naar de cliff.

Reactie van beheerder

Hartelijk dank voor uw beoordeling en commentaar. Wij zijn blij dat u een prettig verblijf heeft gehad op onze camping en dat u zich goed ontvangen heeft gevoeld. Wij hopen u weer te zien. Groeten. Hartelijk dank voor uw beoordeling en commentaar. Wij zijn blij dat u een prettig verblijf heeft gehad op onze camping en dat u zich goed ontvangen heeft gevoeld. Wij hopen u weer te zien. Hartelijke groeten.

• oktober 2023

Reactie van beheerder

Hartelijk dank voor het delen van uw recensie en voor het onthouden dat er een mooie wandeling naar de stad langs de oever van de rivier is. Wij zijn blij dat u de camping leuk vond. Groeten. Hartelijk dank voor het delen van uw recensie en voor het eraan herinneren van andere gebruikers dat er een mooie wandeling naar de stad langs de oever van de rivier is. Wij zijn blij dat u de camping leuk vond. Hartelijke groeten.

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 76 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,04van 5

• oktober 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping & Bungalows Zumaia