Banos de Fortuna

• Lozen afvalwater

• Stroom

Alle reviews hieronder die over een zwembad spreken , gaan niet over deze plaats. Een Nederlands sprekende eigenaar heeben wij niet gezien , wel een Spanjaard die redelijk goed Engels spreekt. Het is een nogal rommelige camperplaats met enkele ’langstaanders’. Wij hadden last van te lage spanning (<190 V) op het elektriciteitsnet.

Wim-en-Tinie

feb 2025

prima CP, met vriendelijke en behulpzame beheerder die NL, Engels, Duits, Spaans en Pools spreekt. Prijs €15.- is redelijk voor wat je allemaal hebt, stroom, water, goede Wifi, ontzorging, wasmachine €2.-. Naar thermaal baden is binnendoor 900 m. Goede uitlaat mogelijkheden om met de hond te wandelen.

Rome

apr 2024

Wij waren van 3 t/m 8 april op de camping. De plaats is een beetje bochtig, de percelen zijn verschillend, maar altijd groot genoeg. Prijs voor 5 nachten, 2 personen, elektriciteit en dagelijks zwembezoek € 28. Water en elektriciteit op elk perceel. Goed restaurant, bakker komt iedere werkdag. Duidelijke aanbeveling.

Diseminado los Baños 51

30649, Abanilla, Spanje

38° 12' 50" N 1° 6' 40" W

38.21399 -1.11108

enigszins afgelegen - afgesloten - centrum 1km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!