Parking

Camperplaatsen

• Voorzieningen passanten

H-Bol

mei 2025

Wij waren 6 mei hier aangekomen en vonden het een mooie plek om te staan met onze canmper en de fietsen werden van de camper gehaald. De pret duurde kort omdat er drie auto's met hoge snelheid het terrein opreden en gevaarlijk gingen driften rondom onze camper. De auto's werden geparkeerd en vier jonge kerels gingen voetballen achter de camper (12.00 uur). We besloten de fietsen op de camper te zetten en verder te gaan. Wij voelden ons onveilig

We hebben hier twee maal een acht gestaan en een rustige nacht gehad. Je kan water halen met een drukknop kraan en grijs water lozen. Voor het cassette legen is het niet geschikt hier omdat dit via een te fijnmazig rooster bij het grijze water in komt.

Huub-en-Riet

feb 2025

Goede parking. Verplicht om je camper wat ruim te parkeren op de officiële plaatsen. Ernaast nog genoeg ruimte. Afgelopen nacht 27 campers. Centrum makkelijk te belopen. Aanrader café Salazar op de Calle Paseo. Mooie fietstocht over de Via Verde. Plattegrond te verkrijgen bij de VVV.

Camino Curtis

30170, Mula, Spanje

38° 2' 22" N 1° 28' 53" W

38.03957 -1.4813

afrit 20 [Mula midden] op C-415 [Murcia-Caravaca] - sportvelden in directe omgeving - [historisch] centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!