El Nogal

• Honden toegestaan

T

TCLeeuw

nov 2025

Prima cp heeft goede basis prijs en een kleine meerprijs voor stroom of douche! Goed systeem …betaal wat je gebruikt Mooie ruime open plaats met uitzicht ! ontspannen sfeertje is gratis Wij huurden voor 38€ (al in) goede auto bij lokale verhuurder in dorp, leuk om eens (wandel)plekjes te ontdekken waar camper niet kan komen.

A

Anrein

nov 2025

Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven, anders waren het er meer, wat een fijne dagen hebben we weer gehad daar bij jullie, komen hier al vele jaren , en het is iedere keer weer of we thuiskomen, en zelfs deze keer mee kunnen helpen bij het olijven plukken, Nelly en Gerco weer bedankt

A

Annemarienr1

okt 2025

op onze reis door Spanje, hier terecht gekomen! wat een gastvrije mensen Nelly en Gerco. alles heel schoon en netjes. we zouden 1 nacht blijven maar werden er 2.. heerlijk een borrel gedaan op hun terras met nog meer gasten..

Diseminados 628

46620, Ayora, Spanje

39° 3' 31" N 1° 1' 57" W

39.0587 -1.0324

gebruik GPS coördinaten - gelegen in de campo [El Romeral] - ten oosten van Ayora - uitzicht op de bergen - lozen chemisch toilet in overleg - verblijfsduur in overleg - centrum 2km- Tarief geld voor 2 personen elk extra persoon €2,00