Prima camping zijn zeer tevreden.
Prima camping zijn zeer tevreden.
Voor een bezoek aan Benidorm is dit toereikend. Smalle straatjes en kleine plekken. ACSI bedrag is 21€. echter moet je voor stroom bij betalen. Ze hebben beperkte plekken voor ACSI kaarthouders, dus als je geen genoegen neemt met een afstand van 2 meter tot je buurman, betaal je het volle bedrag en krijg je 3 meter. Sanitair is geweldig, maar na een dag toch maar naar een ruimere camping aan het strand.
lees meerWij snappen de slechte reviews echt niet. In april 2022 geboekt, prijs afgesproken, camping was duurder geworden maar geen probleem oude prijs werd aangehouden. SUPER camping SUPER leiding en receptie medewerkers. Heet water in de douche en voor de afwas. Alles heel schoon. Hoe langer je sta des te goedkoper de nachten, dus niet zeggen ik blijf 4 maanden en na 2 maanden vertrekken want dan betaal je meer, logisch!
lees meerPrima camping zijn zeer tevreden.
lees meerPolígono Apr 3 73
03502, Benidorm, Spanje38° 33' 37" N
0° 5' 55" W
-0.09862
info@campingbenisol.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons