5van 5
  • september 2023

Zeer aardige gastheer. Wij kwamen met een camper en aanhanger met 3 motoren. Totale lengte 12 meter. De opstijging ging goed met veel gas. Een fijne plek om je goed te voelen. Bart is een uitstekende gastheer. Wij vonden het erg leuk.

• april 2023

wat een geweldige mensen, hartelijke ontvangst. mooi uitzicht honden kunnen loslopen. wij komen zeker terug .

• april 2023

Een lastige aankomst over een stijl onverhard pad maar wel te doen voor een camper van 7.40 m. Heel hartelijk welkom door Bart en Isabel. Een prachtig uitzicht over de natuur. Elke dag op deze camperplaats was een feest voor ons en de hond Tommy. We komen zeker terug. Adriaan en Hennie

Bekijk alle 10 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
5van 5
  • september 2023