Camping Villa Carmen Bocairent

• Douche

• WiFi

jvangrunsven

jul 2025

Mooie plek, dicht bij leuk stadje. Camperplaats is oké. mooie badkamers en keuken met zitje is een pré. Maar hier betaal je dan ook een fikse prijs voor. Zeker als je dan ook nog als extra €5,50 per dag voor stroom moet betalen.

We hebben hier vier dagen mogen verblijven, wat een pareltje van een plek. Wandelend 1,5km naar het historische dorp, fietsend (gravel en weg) door de omgeving… Het was hier echt genieten. Nienke en Rogier, we komen zeker hier terug…

wtgoldenhof

mei 2025

prachtige plek met geweldig uitzicht. fijne ontvangst en top wifi sanitair kraak helder alleen wat weinig wanneer alle plaatsen vol zouden staan ( denken wij) ps: niet-echt geschikt voor langharige honden. hun vacht zit nl helemaal onder de prikkels ondanks hoge prijs (40€ per nacht 2 pers and caravan) toch een aanrader.

Plaça Poligono 7 87

46880, Bocairent, Spanje

38° 45' 55" N 0° 36' 7" W

38.76524 -0.60202

minicamping Villa Carmen met klein hostel - gebruik GPS-coordinaten - oud Spaans landhuis - gerund door Nederlandse familie - gelegen buiten Bocairent - in het Nationaal park “Sierra de Mariola” - uitzicht op Middeleeuws dorp - ’s avonds fraai uitzicht vanuit de tuin - centrum 1km

1 nov t/m 31 dec

1 jan t/m 28 feb

1 mrt t/m 30 apr

Toon alle tijden en prijzen