Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Boek deze camping via onze partner

Toilet
Douche
Stroom
Douche
Catadau, Spanje
We bevinden ons in de bergen van Catadau, Valencia, op een plateau op 200 meter hoogte. Omgeven door bergen kunt u ontspannen, werken of wandelen in deze vredige omgeving, op slechts 10 minuten rijden (1,5 uur lopen) van het dichtstbijzijnde dorp en 40 minuten rijden van de stad Valencia en het strand. Om hier te komen, verwachten we dat u met de auto of een ander voertuig arriveert; er is geen openbaar vervoer. We hebben een douche, een keuken en een composttoilet. Van november tot en met februari, en op bewolkte dagen, kunnen we geen warme douches aanbieden, maar u kunt water verwarmen in de keuken en we hebben een campingdouche met een pomp. We vragen u om zuinig met water om te gaan en zo min mogelijk te gebruiken, aangezien we regenwater gebruiken (dit gebied kent lange droge periodes) en een tank bijvullen. Om paella te reserveren, dient u vooraf de beschikbaarheid te controleren. We maken het zelf, dus reserveer het van tevoren om van dit typische lokale gerecht te kunnen genieten. U kunt reserveren vóór aankomst. We kunnen ook ontbijt voor u verzorgen als u eerder wilt vertrekken of het uzelf wat comfortabeler wilt maken. We liggen naast een bergpad dat geschikt is om te fietsen en te wandelen. Ideaal als u met kinderen reist. Omdat we in de bergen liggen, is het er rustig, maar af en toe blaffen onze honden en die van onze buren 's nachts. Activiteiten zijn onder andere wandelen, hiken en fietsen. We kunnen ook workshops houtbewerking en kunsttherapie organiseren. Overige informatie: We raden aan om drinkwater of een waterfilter mee te nemen, want hoewel er water beschikbaar is, is dit niet drinkbaar.
€ 8,00