We wilden twee dagen blijven, maar het werd een week. Super plek om te verblijven. zou zo maar onze overwinteringsplek kunnen worden. wij gaan er zeker terug!!
We waren deze zomer en Jonatan was zeer attent en vriendelijk. Een ruimte van ontspanning anders dan alles wat gebruikelijk is, goede behandeling en alle diensten. Ze luisterden met veel plezier naar het miniconcert Hobo 🎵🎶
Uitstekend concept dat Jonathan hier neergezet heeft. Rustig, landelijk en alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft. Fantastische sfeer en zeer leuke omgeving. Jonathan is een fantastische gastheer wij komen zeker nog eens terug Een aanrader voor iedereen.