La Signatura

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

DocPaul

apr 2025

We bleven er niet overnachten, maar ik mailde ze om te vragen of er de volgende dag een gratis parkeerplaats was. Diezelfde avond kreeg ik al een vriendelijk antwoord (helaas was het al bezet). 5* daarvoor, want dat is niet vanzelfsprekend.

yoyotogo

apr 2025

Een klein paradijsje! We hebben genoten van een heerlijk verblijf en de vriendelijkheid van Anne en Nick. Enorme plekken en super rustig.

DeletedUser

jan 2025

Wij waren er begin 2023, helaas was het toen nog niet open vanwege een brand. Zeer, zeer aardige gastheer die Duits sprak en ons daardoor helaas weg moest sturen. We waren er erg verdrietig over omdat we ons daar 100% op ons gemak voelden. Sterk aanbevolen!! Gelukkig nu weer open. Wij wensen de ontzettend aardige man het allerbeste!

Baya-Alta

03292, Las Bayas, Spanje

38° 13' 37" N 0° 37' 16" W

38.22704 -0.62111

Sitecode: 61922

Rustige camperlocatie met ruime plaatsen tussen de boomgaarden - aankomst tot 21u - vooraf bellen aanbevolen in verband met beperkt aantal plaatsen - Let op! max. hoogte 3,30m - zwembad met ligweide - jeu de boules - Nederlandse beheerders, Spaans, Engels, Duits en Frans sprekend - bushalte 700m - strand 7km - centrum 7km

1 jan t/m 1 okt