Camping Palm Mar

• Stroom

• Douche

• WiFi

Hier 5 weken gestaan heerlijk genoten van het feit dat de camping direct aan zee ligt. Zeer vriendelijk personeel en prima sanitair. Redelijk grote plekken om te staan.

Chauffi

mei 2025

Wij werden vriendelijk onthaald en betaalden 23 euro pn met Acsi. sanitair was proper en goede douches met wrm water. Het nauurgebied met duinen is te voet goed te bereiken. (Let op, honden zijn niet toegelaten in het gebied, ook niet aangelijnd) Het centrum van Guardamar en het mooie parc Alfonso XIII is ver omdat er geen brug in de buurt van de camping is, dat vonden wij een groot nadeel en minpunt. In vakantie periodes (1mei) veel kinderen...

Best53

mrt 2025

op 26-3-2025 met het opgegeven telefoonnummer gebeld en gevraagd voor een plek. Antwoord dat ik kreeg was: ruim voldoende plek. Echter bij aankomst bleek de camping vol! de receptionist zei dat ik met Alania Costa Blanca had gebeld die hebben nog veel vrije plaatsen. het juiste tel nr is: 966 72 70 70 en e-mail: guardanar@alannia.com.

Cam. Cañada Real

03140, Guardamar del Segura, Spanje

38° 4' 23" N 0° 39' 10" W

38.07300361 -0.65284251

Camping met opgang naar de Middellandse Zee - veel schaduw - winkel - restaurant - centrum 1km

1 mei t/m 30 sep

ACSI - Campingcard