El Arco Jarafuel

Camperplaatsen

C

Caravan45

1 weken geleden

Enkele dagen bij Pauline en Maxim doorgebracht. s'Morgens met honden naar het dorp voor koffie en een heerlijk broodje en onze boodschappen. sMiddags hebben we enkele uren geholpen met olijven plukken. Heerlijk in het zonnetje. Vrijdags weer met de trein van Amanza naar Alicante. Na heerlijke tapas op het terras weer met de bus naar het vliegveld. Weer hele fijne dagen gehad Pauline. Marjo en Jose

T

Toos en Henk

1 weken geleden

Voor de 2de x hier op deze heerlijke rustige CP. Gezellig dorpje op loopafstand (goede slager). Schoon sanitair. Mooie natuur. Fantastische routes te voet fiets en te paard. Ook een middag mee geholpen met olijven plukken😁 dag later het resultaat: heerlijke handgeplukte 100% biologisch, koud geperste ongefilterde olijfolie. Ze verkopen die ook. Na een middag plukken is de klankschaal massage van Pauline een heerlijke ontspanning. Wij komen terug

AnnigjeAntje

nov 2025

Geweldige Camperplaats, mooi uitzicht en leuk om te wandelen, fietsen of het dorpje te bekijken. Pauline en Maxime zijn ontzettend gastvrije mensen. Zeer de moeite waard om terug te komen. We zijn meegenomen om naar een olijvenperserij te gaan waar hun olijven geperst zouden worden en de tip gekregen om naar een honing winkeltje te gaan omdat hier in deze regio de grootste opbrengst van Spanje is.

Plaça Poligono 15 390

46623, Jarafuel, Spanje

39° 7' 58" N 1° 3' 57" W

39.1328284 -1.0657783

2 toegangswegen, waarvan er 1 geschikt is voor campers(12m) - bel of mail voor de routebeschrijving of om opgehaald te worden bij het tankstation in Jarafuel - volg niet uw navigatie dit kan problemen veroorzaken! - ruime vlakke camperplaats - omheind privé terrein - honden toegestaan - natuur - wandelen - mountainbiken - paardrijden - kanoën-suppen - broodjesservice - centrum 1.3 km