Parking caravanas

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

Jan-Hymer

mrt 2025

Mooie en nette camperplaats verdeeld in vakken. Water en verschonen gratis. Rustige Camperplaats Betaling is wat vreemd, met onze iPhone is dit niet gelukt door een verdachte melding op de iPhone , dus hebben wij niets betaald. Wel jammer want voor zo’n nette plek zou je gewoon op een andere manier moeten kunnen betalen

Lunk

jan 2025

Dacht hier rust te vinden omdat met die lage score de mensen die ik niet wil tegenkomen hier toch niet komen en het rustig zou zijn is ten dele uit gekomen. Het was rustig, ik was de enige. Helaas zit je aan een weg waar al vroeg verkeer is. Om 02:45 maandagochtend kwam de vuilniswagen de kliko legen en er is vlakbij een trein. Water en wasbak aan de overkant bij de picknicktafels al of niet drinkbaar. Daar kun je ook parkeren met een camper.

EA

okt 2023

Fijn dat de gemeente hier een plek voor campers heeft gecreeërd, maar deze plek is wel erg karig: zelf voor een camperplaats zonder voorzieningen. Het is een inham langs de weg. Om (te voet) van de plek af te komen moet je de weg op/over, vlak na een onoverzichtelijke bocht. Container aan de overzijde van de weg.

Carrer Séquia 2

12591, la Llosa, Spanje

39° 46' 16" N 0° 12' 11" W

39.7709918 -0.2029353

Centrum 800m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!