Camping Lo Monte Cat.1

Rob-van-D

okt 2025

Prima camping met diverse zwembaden en meer dan genoeg nette douches . Alles wordt goed onderhouden en schoongemaakt. Inderdaad niet veel te doen in de directe omgeving maar wel daar buiten , fietsen , motor of auto is dan wel nodig .Vlak gebied dus niet veel last van eventuele wateroverlast. Wij zijn hier een maand . Zeer grote luxe plekken tegen redelijke meer prijs van en of 2 euro per dag .

themanx

jun 2025

Geen viersterrencamping. Ze namen ons geld aan voor een verblijf van vier nachten in het weekend en zeiden toen dat de Spanjaarden in het weekend allemaal langskomen. De muziek was tot 23.45 uur aan en daarna waren er feesten buiten de busjes tot 03.00 uur. De beheerders van de camping vonden dat niet erg, ze wilden alleen maar geld. Ik zal hier nooit meer naartoe gaan in het weekend. Absoluut een aanrader.

Ooit

jun 2025

Luxe camping met ruime tot zeer ruime percelen. vriendelijk en gastvrij personeel. Goed restaurant. in de directe omgeving weinig te beleven maar het levendige Torrevieja op een steenworp afstand. verbaas me iedere keer weer over de reviews dat het in het weekend zo druk is met Spanjaarden en de daarbij behorende “levendigheid”. Dit is bij elke camping aan de kust zo en als je dit wilt vermijden zul je echt het binnenland moeten opzoeken.

Avenida de Levante 203

03191, Pilar de la Horadada, Spanje

37° 52' 45" N 0° 45' 58" W

37.87923 -0.76611

(na)bij zee(1km), openbaar vervoer bij de camping(0km), inkoopmogelijkheid(0,5km), broodjesservice, kampwinkel

ACSI - Campingcard