zandstrand 40m - tussen 13-15.30u gesloten - centrum 750m
Carrer Garbí
46760, Tavernes de la Valldigna, Spanje€ 10,00 • 1 jan. t/m 30 mei
€ 20,00 • 1 jun. t/m 30 jun.
€ 10,00 • 16 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenIk kan me niet vinden in review van Esther-C. Onze ervaring is precies het tegenovergestelde. Gelukkig voor de eigenaar ,bij de meesten van deze reviews. Wij kregen trouwens een gratis paëlla aangeboden inclusief gratis sangria. Tja wat wil je meer.
Goede douche en WiFi. Andere faciliteiten ook prima. CP met voornl. langverhuur, waarbij de gasten zich familie beschouwen en nieuwkomers wel even vertellen hoe het moet. Ontvangst en afscheid aan de receptie nogal onvriendelijk en bot. De buurt voelt aan als een achterbuurt met rommel en niet als gezellige volkstuintjes. Strand ligt om de hoek. Totale indruk en vooral vibe niet positief. Goed voor 1 nacht, maar echt niet voor weken of maanden.
lees meerSchone parkeerplaats zeer geschikt als podiumruimte. Douche, toilet, verwijdering, alles is perfect.
Wasmachine
0° 12' 45" W
-0.21245
campingcarlafinca@gmail.com
€ 10,00 • 1 jan. t/m 30 mei
€ 20,00 • 1 jun. t/m 30 jun.
€ 10,00 • 16 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet