Camperpark Torrevieja

• Lozen afvalwater

• Douche

Sardijn1

1 weken geleden

Prima camperplaats met ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijke eigenaren/ beheerders. mn de Nederlander die hier werkt is top en zeer behulpzaam. Dat alles op fietsafstand van de Boulevard van Torrevieja. Het strand is ca 50 m vanaf de camperplek. We hadden graag wat langer gebleven maar alles was helaas vol en gereserveerd. we komen hier graag nog eens terug.

BertStuij

2 weken geleden

Echt een prima camperplaats. Alles is aanwezig, stroom, water en afvoer op je plek.. Vriendelijke beheerders. En het sanitair is super schoon. Wij hadden een plek in het midden dus heel de dag zon . Als je zon wil moet je dat bij de boekingen aangeven!

Hymerbob

2 weken geleden

Wat een geweldige camping! Dit is mijn tweede bezoek en ik kom zeker terug. Vriendelijke ontvangst, fantastische locatie, heerlijke douches, schone toiletten, wasmachine en droger, en een zwembad. Ook nog eens een prima prijs. Maar zoals gezegd, reserveer wel even.

Calle Magallanes 2

03185, Torrevieja, Spanje

37° 57' 30" N 0° 42' 20" W

37.9582 -0.70555

Parking vlak bij zee - doodlopende straat inrijden - melden bij de gesloten toegangsdeur - gelegen tussen hoge woonhuizen - meeste zon op plekken aan linker zijde - supermarkt Aldi 800m - centrum 2km