Camperpark Torrevieja

• Douche

JvanDuijn

nov 2025

alles is perfect geregeld en geplaatst, en schoon met douches echt heet water, ook toiletten perfect, en boven al ruime plaatsen ik denk 5 meter per plek goed om te onthouden voor herhaling, inclusie warme broodjes service om 09.00 uur

Mijl

nov 2025

Wat een geweldige mensen en ook nog eens een geweldige plek. Wel jammer dat je niet met je stoeltje voor je camper mag zitten maar er zijn alternatieven. Openbare picknicktafels bij de receptie en een geweldig stukje rots/gras aan zee op 2 minuten lopen. Torrevieja is 15 minuten fietsen, Aldi vlakbij en veel terrasjes/eettentjes. Vergeet niet op tijd een massage te boeken! Wij komen terug! Mart en Ine

E

ErMar

nov 2025

Wij staan hier al vanaf 1 oktober daar we in afwachting zijn van de oplevering van ons appartement. De camperplaats is geweldig, het sanitair super schoon zoals ook de wasmachines en droger! Je kunt heerlijk wandelen en fietsen, alle gemakken van de stad om de hoek. De eigenaren en het personeel, geweldige, behulpzame en lieve mensen. Je kunt ook gebruik maken van de diensten van een Nederlandse top masseur. Eric & Margreet

Calle Magallanes 2

03185, Torrevieja, Spanje

37° 57' 30" N 0° 42' 20" W

37.9582 -0.70555

Parking vlak bij zee - doodlopende straat inrijden - melden bij de gesloten toegangsdeur - gelegen tussen hoge woonhuizen - meeste zon op plekken aan linker zijde - supermarkt Aldi 800m - centrum 2km