Camp Matyas

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Rosemay

sep 2025

Een erg fijne camping, de toiletten zijn schoon, de douches ruim en warm, de keuken is aanwezig, de ontvangst is hartelijk en alles is aanwezig voor een fijne vakantie. Dichtbij een watersportcentrum met jetski- en waterskiverhuur en het Lavka Park. Op 800 m van het treinstation, vanwaar u met de trein Praag kunt bezoeken.

Rbisdom

sep 2025

alles is er, inclusief zeer vriendelijke ontvangst. men helpt je met alles wat je nodig hebt. fietsen naar Praag is prima te doen. wij gingen met de trein. kregen een briefje mee waarop in het tsjechies stond wat we nodig hadden. dit konden we zo aan het loket geven. voor iets meer als 5 euro met z'n tweeën retour. en dan zit je dus 2 keer 30 minuten in de trein. en Praag moet je echt doen. maar deze camping ook

paula-en-jaap

jun 2025

Prima plek voor bezoek aan Praag ( met de trein). Uitstekende service en informatie door de beheerders. Een aanrader!

U Elektrárny

252 46, Vrané nad Vltavou, Tsjechië

mooie camping aan de Moldau - Engels en Duitse taal - kinderzwembad - kleine winkel - station 1km

25 apr t/m 30 jun

CZK 840,00