Mooie kleine camping in een klein dorp. Nederlandse eigenaar maar spreekt perfect Engels. Absoluut prachtig stel. Briljante faciliteiten schoon en gratis warme douches. Een bar op het terrein die koffie, thee en alcoholische dranken serveert. We betaalden 550 CZK voor één nacht twee personen met elektriciteit
393 01, Ondřejov, Tsjechië
CZK 588,00 • 1 jun. t/m 1 okt.
KortingskaartenHartelijk ontvangst, prima sanitair. Afwas mogelijkheid erg primitief. Mooi uitzicht. In sept nog de enige gasten, dus ruimte genoeg. 25,- is duur voor wat het bied.
wij zijn al dertig jaar met de camper op pad dus veel campings gezien maar deze valt zeker in de top tien. schoon mooi uitzicht. verzorgt. en een leuk stel die deze camping verzorgd. wat hier telt is rust en genieten
Geweldige plek! Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mooi en super schoon sanitair. Gezellig barretje!! Rust en ruimte. Gezellige ontvangst. Goede informatie. We hebben heerlijk gefietst.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
393 01, Ondřejov, Tsjechië
49° 23' 29" N
+420565397025
CZK 588,00 • 1 jun. t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater