Camping en Guesthouse Pliskovice

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

F-I

sep 2025

prima natuurlijk de positive reviews, wij hadden echt een andere ervaring. De eigenaar zat overduidelijk niet op ons/ gasten te wachten. De volgende ochtend ging hij sluiten. bovendien, zeker voor Tjechische begrippen, te duur. En helemaal schandalig moesten we € 2,10 extra betalen om te mogen te betalen (met de bankpas) Wij zijn snel de poort weer uitgereden.

Teisman

sep 2025

Een mooi plekje in een soort grote tuin. Ontvangst was gezellig. Ton had de koffie klaar dus ff een bakkie op het mooie terras. Mooie afwasplek met goed heet water en prima douche en toilet. S'middags later nog een drankje op het terras en lekker gekletst met de eigenaar. Als je in de buurt bent ga zeker hier ff langs.

rongerda

aug 2025

Wat een fijne camping. Mooi schoon sanitair. Ook geschikt voor campers. Een hele fijne ontvangst van de Nederlandse eigenaren. Kregen rustig de tijd om te settelen en te lunchen en daarna volgde de inschrijving. Dit hebben we gedaan onder het genot van een biertje. We kregen een mooie fietsroute mee. Er werd zelfs aangeboden dat als we pech kregen met de fiets, dat de eigenaar ons dan zou op komen halen. Na de fietstocht werden we uitgenodigd voo

398 04, Mirovice, Tsjechië

kleine en gezellige camping - centrale ligging en mogelijkheid om in het dorp de trein naar Praag te nemen en de camper beheerd achter te laten - Nederlandse beheerders - centrum 1,3km

1 mei t/m 15 sep

CZK 600,00