@0801
- 2017
mooie ruime plekken. 's Avonds/snachts is het héél donker. lantaarntje extra was niet overbodig. wat verkeerslawaai van de drukke wegen. Imposante Mungstererbrug op 5 minuten lopen. Er gaat een trein over, en je kunt er over lopen. Maar van waaruit?? Geen vuilnisbak niets aanwezig.
s nachts doodse stilte. klokje begint om 7 uur in de ochtend heel bescheiden te pingelen, hoor je amper. Geen c.p aanduiding.
Wat verschrikkelijk slecht georganiseerd !!Niemand in het zwembad, dan de sleutel maar bij de brandweer ophalen. 3 x om het gebouw gelopen, NIEMAND !!Over het terrein gelopen, een kampeerder gevraagd. De aardige man deed voor ons de slagroom open. Zegt hij : zijn ze er wéér niet? Uren later iemand in het zwmbad, eindelijk van een uiterst vriendelijke jongeman de sleutel gekregen.( halve dag naar de kl****)Bij vertrek, de kampeerder gaf ons borg.
Grote mix- parking. 's nachts erg stil. De trein rijd niet tussen 23 en 7 uur. Ontbijt op 200 mtr. looptunnel door onder trein. Tourist-info in centrum. Fietsroute naar de dolmen is ontzettend slecht aangegeven.
stonden hier 13-3. Code gehaald bij behulpzame Vriendelijke dame van tourist info. Prachtige plek. Warme douche, toilet wastafel brandschoon. Picknicktafels . Zaterdag grote warenmarkt in centrum. Minpuntje: paadje naar douche was modderig vanwege vele regen, daardoor snel vieze douchevloer. ( even 1 mtr. betonvloertje leggen) Heerlijk rustige plek. Verder niets dan lof.
Absoluut niet het dorp inrijden. Rondom het dorp staan duidelijke pijlen! Dan kom je op een rustige plek aan. Wat een gezellige mensen in dit kleine dorpje. We vielen op zondag 9 maart 2025 midden in een dorpsfeestje. En wilden in een cafetaria wat eten. Voor de gezelligheid, deden we dat op het plein. Een half stokbrood met daarop een hele verse worst, en dit mochten we NIET betalen. Zelfs het biertje en de koffie was gratis. Ge-wel-dig!
Prachtig stil plekje. Geen skaters op de skatebaan. 12 km op de fiets naar Tudela. Prima te doen, meer dan de helft onverharde weg langs het kanaal. op de c.plek en in het dorp, is het links, rechts, voor en achter je hondenpoep. Jammer dat Spanje niet strenger optreed tegen de a-sociale hondenbazen. Flinke boetes zou misschien helpen??
De camperplek stond vol. Dus we hebben overnacht bij het naastgelegen restaurant. Dat mag tussen 18 uur en 10.30. Helaas was het om 18 uur al gesloten, dus we moesten zelf koken. Zacht tingelende koeiebellen die de paarden in het naastgelegen weiland om hebben. Goedkoop tanken op 50 mtr. ( duur is het toch) Stille nacht.
alles aanwezig voor 7 euro. ook stroom en wifi. aanmeldform.in bakje bij toilet, invullen met geld in brievenbus ernaast. Toiletgebouw is verwarmd, dag en nacht open. Gedateerd, maar superschoon. En je camper is ook niet de nieuwste ;-) Bij infokantoor mooie fietsroute verkrijgbaar van vriendelijke dame, naar een mooie waterval 10 km verderop. De moeite waard. Mooie fietsomgeving. s 'Nachts stil op de plek.
wel betalen. Met app. we zijn doorgereden.
deze cp sla ik over. Véél te duur. Of zou het een hotel zijn ?
Stil 's nachts. mooie plek aan het kanaal. 13 km fietsen naar Epinal over het fietspad naar Epinal. Prachtig pad. Jammer dat hier geen picknickbank staat, voor 's ochtends nog ff ontbijten voor vertrek. Als je 's avonds alles al hebt ingepakt. Plaatsen zijn een beetje kort, dus we moesten wel over dwars, net als de andere 2 campers. Incl gratis douche en toilet!!!! Verder prachtig.
Een grandioos plekje. De kerkklokken zijn niet hoorbaar. Mooi verzorgd alles. Chapeau voor de gemeente. Omdat de geld-inner 's avonds was verhinderd, kwam hij 's ochtends. Hij bood daarvoor wel 10 excuses aan . Bakker vroeg open, 100 meter lopen!! Nogmaals: Wát een mooi rustig plekje.
Sitecode: 12026
Wat een heerlijke rustige plek. Je kijkt over het weiland. Er zijn geen voorzieningen. Maar wat is het er mooi !! Wel vuilnisbakken. Dorpje is op zaterdag vanaf 13 uur uitgestorven. Alleen horeca open. Mooi autovrij pad om in de natuur te wandelen. (1 puntje aftrek, omdat je toilet niet kunt legen.)
Mooi plekje om te staan. Maar je zou verwachten dat je voor 8,00 toch minstens je cassette toilet zou kunnen legen. Handig op 150 mtr van het pontje, en op de fiets naar Utrecht. We hebben overheerlijke pannenkoeken gegeten bij de geweldige pannenkoekenboerderij op 100 mtr. mmm. Campinggedrag niet toegestaan op een camperplek, maar honden wel, beetje vreemd. Mooie plek. En met die molen komt het óóit goed.
Mooie camping. 3 dagen gestaan met de camper. Ruimte genoeg om naast de camper te zitten. Zelf plekje zoeken, is wel fijn. Broodjes dag van tevoren bestellen. Schoon sanitair. Vlakke plaatsen. Verkeer amper hoorbaar. Vriendelijk personeel. Achterom paadje met code van deur, 100 mtr lopen naar strand. TOP !!! Aan te bevelen.
het word prachtig. Zijn aan het renoveren. gaat 30 maart met Pasen open. Nu mag men gratis 100 mtr verder op de P plaats staan. 's Nachts erg stil. 50 mtr vanaf strand.
prima om enkel te overnachten. in de ochtend komt het langs razende verkeer vroeg op gang. 's Nachts rustig.
Stuivende gravelplaats. Maar verder wel mooi dicht bij het dorp, en boulevard , 100 mtr. Genoeg eetgelegenheden. Dankjewel.
1 ster te weinig omdat er niet 1 boom staat voor schaduw. Verderprachtige plek. Mooie fietsweggetjes. 's Nachts stil. Laatste zaterdag van juli kun je er helaas niet overnachten, ivm vide grenier op zondag. Dus zijn we 1 nacht in Gengoux gaan staan. En op de fiets naar de v. grenier. Geweldig.
Als je van avond en nachtrust houd, moet je hier zijn. Overdag rijden er wel veel tractoren langs 's Nachts wàt een stilte , héérlijk. Daarom besloten we een dag langer te blijven. De blauwe fietsroute op de kaart was een flop. 30 jaar niet bijgehouden, omgevallen bomen op bospad. Dus fiets dragen. En boeren die fietspad bij aan hun land hadden getrokken. Halverwege dus rechtsomkeer. Vriendelijke dame van vvv kwam langs, folders brengen. TOP!
wat een geweldige ruime plek. gezellige verlichting in de bomen. Heerlijk rustig, geen doorgaande drukke wegen. 10 0f 12 (groot)euro per 24 uur. Korting bij verblijf van 3 dagen. Handig betalen met bankpasje. Controle komt tussen 15 en 17 u langs. Jammer dat bij ons verblijf het zwembad alle 3 dgn gesloten was. Ons een raadsel waarom. Het was 23 °c, dus heerlijk zwemweer. De reden was ook niet aangeplakt. Prachtige fietsomgeving.
wat een prachtige plek. keurig schoon. 5 ruime plekken, genoeg euimte om buiten te zitten. Heerlijk geslapen. 5 minuten lopen van de stad, waar genoeg restaurantjes en barretjes zijn. pluimpje!
wat een geweldige plek. Dat weten er meer, want campers rijden af en aan. Heerlijk rustig, zowel overdag dan 's nachts. Alles gratis, dus we hebben ons geld maar uitgegeven bij de middenstand. 16 km fietsen met de e-bike naar Cluny. Een beste klim. Mooie stad ook. Bedankt gemeente, plek is prachtig. Saint Gengoux is ook een gezellig dorpje. Tot ziens !!!
wat een heerlijk rustig plekje. We hebben hier nu voor de 3e keer gestaan. Stop op weg naar zuid-oost Frankrijk. Jammer dat de picknickbank aan het eind van het grasveld staan. Wij hadden ook graag buiten ontbeten. pracht plek.
waarom staat hier niet het juiste adres.?? konden het niet vinden . gemiste kans
wat een verschrikkelijke plek. veel te smal. 2 plaatsen onder een afdak van 2.20 hoog. (laag) 2 smalle ernaast. Terwijl er op de P plaats genoeg ruimte is. Ik heb nog nooit geklaagd. maar dit is om te huilen
wat een geweldige plek. Alles aanwezig. Je betaald alleen voor dat wat je gebruikt. Super geregeld. Rustige plek, heerlijk geslapen. Looppoort blijft 's avonds open. Zodat je toch laat kunt terug komen. Bus : Links poort uitlopen, 400 mtr verderop. Bij de busstop is een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Bus Stopt elke 20 min. Santiago is de moeite om te bezoeken. Ton legt je alles uit. Erg vriendelijke beheerder. Enn pluim !!!
vanaf c.p 20 min lopen naar shoppingmall . veel winkels tot 22 uur open. Supersmalle parkeervakken, buik inhouden bij uitstappen. Vuil water en w.c lozen, water innemen gratis. Douche ontbreekt helaas.
heerlijk rustig plekje. komt zelden een auto langs . er is plek voor 3. wij waren alleen. Dankjewel gemeente Crispin.
Heerlijk wat een stilte. We zijn op de parkeer plaats 100 mtr verder gaan staan. Voelde toch 'beter'. Er is verder niets. maar wij hebben niets nodig. Alleen rust en stilte. hihi. Vorig jaar stonden we hier ook. We waren nu alleen.
Rustig plekje voor de nacht. Op parkeerplaats bij het zwembad. Is niet aangegeven. Wij hebben de route op campercontact gevolgd. Ook daar geen bordje. Prima om te overnachten. Stil. ‘s nachts.
Grote camper parkeerplaats.. Gelukkig verboden voor auto’s. Daardoor muisstil. Alleen een ruisende beek. Ligt pal aan Königssee. Helaas blaft van een Camperaar ‘ s morgens al vroeg een hond. Dagkaart 10 euro. 24 uur, 20 euro. Betalen met bankpas, of cash in automaat. Fijne plek.
ontzettend vriendelijk eigenaar. schone nieuwe douches en toilet. Biergarten koffie en een hapje eten mogelijk. Fietspad 37 leid naar dorp Stribro. Daar is de Lidl en de Penny. ontbijten in dit dorp bij de bakker op zaterdag tot 11 uur. De andere dagen wat langer open? Gezellige camping.
Héérlijk rustige plek. Gelukkig niet zo groot, maar 10 plekken. Schoon sanitair. Fijne rondleiding. De 1e nacht stond het vol. We mochten op de P plek voor 1 nacht, als dat voor ons geen bezwaar was. Prima, hebben we lekker ontbeten en koffie gedronken in de lounge/serre dat was gezelliger dan op de P. Vriendelijke eigenaren. 12 km op de fiets naar Utrecht.
Fijne plek voor een overnachting. Dit was onze 3e keer. Nooit klachten gehad, altijd lekker rustig. Maar we waren er dezelfde nacht als DOJE, 2 revieuws hiervoor. Dus werden wij ook wakker van geschreeuw op straat. En een knal dat op een explosief leek. Jammer de jongelui ( want dat waren het) zetten Bemmel zo negatief op de kaart. Toch 4 sterren omdat we nooit klachten hebben gehad.
Prachtige camperplek, fijne zitruimte naast de camper of op het gras. Vriendelijke beheerder. In voor een gezellig praatje. Mooi sanitair. Zo te zien nog geen jaar oud. Mooie fietsomgeving. Het enige minpuntje de slechte WiFi.
Klein dorp. Even zoeken naar de ingang van de Gartenstrasse. Smalle straat. Er kunnen 2 campers staan. Maar op een normale auto-plek gaan staan zal vast geen probleem zijn. En wát een rust! Bakker 2 min. lopen. Geen voorzieningen.
idd via de Biermanstraat rijden anders kun je er niet komen. Maar éénmaal aangekomen heb je dan ook een zee van ruimte. Niet gezellig vanwege aanleg nieuwe infrastructuur. Maar ach!! Paar minuten lopen naar de gezellige Allstate. Waar mega-veel eetgelegenheden zijn. Nu maar hopen dat de gemeente Celle een mooie camperplek voor ons maakt, bijv. zoals die in Wittstock-Dosse achter de Aldi. Hier in Celle is wel een mooi nieuw gratis toiletgebouw
prachtige plek. alles aanwezig. s ‘ Nachts heerlijk stil. Touristenburo in het station. Mooie fietsroutes. verkrijgbaar. Fietsen langs binnenkant stadsmuur (3 km) is prachtig. Aldi en bakker 20 mtr.. , paadje achterop de camperplek naar Aldi. Mooie stad, met veel bouwval, dat in de toekomst nog word gerestaureerd, gelukkig nog bewaard gebleven !!! Toppie Wittstock.
Rustige plek. Voor echte rust zoekers. Wij hebben niet overnacht, alleen even gepauzeerd. Prachtig aangelegd.
Gezellige familiecamping. Goed schoon sanitair. Wasmachine aanwezig. De eigenaresse kookt zelf. De kaart is niet héél groot, maar wel super lekker. Broodjes kun je bestellen voor de volgende dag. Vriendelijk personeel.
Langs de kant van de straat in het park. Er komen ook auto’s tussen de campers te staan. s ‘ Avonds vaak overal muziek in het park. Maar vanaf 22 uur exact stopt die. En dan is het erg rustig. Park is ideaal om te wandelen, joggen, fietsen skeeleren etc. Mogelijkheid om een kajak te huren. Voldoende horeca. Goed om te overnachten.
idd klopt het adres niet. Het is Saint Jacobsweg. Denk om einbahnstrasse!! Heerlijk rustige plek. Voor 5 campers. Mooi dorpje. Trein is niet écht storend. Ruisend riviertje.
Mooie schone plek. Toilet aanwezig. Heerlijk fietsen tussen de druiven. Leuke stille landweggetjes. ‘s Nachts erg stil. Klein dorpje, helaas geen bakker in het dorp
Prachtige plek. Bij een rustig dorp. In het dorp zijn de was’troggen’ van vroeger nog te zien. Het hele dorp deed waarschijnlijk in het centrum de was. Een grote waterput erbij. De zonsondergang is vanaf de c.p prachtig te zien. Nooit eerder zo’n mooie plek gezien. s ‘ Nachts héérlijk stil. Geweldig !
Ruime plekken. Als iedereen netjes gaat staan. Betaalautomaat rechts voor de slagboom aan de openbare weg. Effe zoeken. Ticket voor entree cp en wificode. Elektra en water inbegrepen. Overdag ‘rumoerig ‘ verkeer. 's Nachts erg stil. Fijne plek.
Héérlijk stille plek voor de nacht. Restaurant was wel gesloten om 21 uur. Geen vliegactiviteiten waargenomen. Verkeer snachts niet hoorbaar.
Héérlijk rustig gestaan. Lekker koffie gedronken bij de imbiss. Aan het kanaal. Wandeling in de prachtige natuur/bossen. En de bever gezien. Je moet dan wel stil zijn.
Erg rustig nu in Corona tijd. . Wij waren de enigen. Zwembad gesloten, dus rustig. Héél af en toe een tennisser. Héél, heel véél horeca voor zo’n klein dorp. Mooi om te fietsen
Héérlijk rustig geslapen Alle afhaal eetgelegenheden waren open ondanks/ dankzij de Corona.
Aande rand van het dorp. Grote parkeerplaats. Netjes onderhouden! Kunnen veel meer campers staan. Word nauwelijks gebruikt door auto’s. Wij stonden hier vaker. Toen wij er waren, stonden er 2 auto’s en 3 campers. Prima voor overnachten. En een avondwandelingetje.
In september heerlijk rustig. Ook het verkeer valt heel erg mee. Goed verzorgd sanitair, en gescheiden afval. Knooppuntenroute gefietst in de Drunense duinen. Heerlijke fietstocht. Fijne plek!
Mooi stadje. Voldoende Horeca. Lekker gegeten. Onduidelijk waar je een fietsknooppuntenroute kunt halen. We hebben wat punten van het bordje overgeschreven en heerlijk gefietst. Achter op de parkeerplaats is het lekker rustig. Gele vuilbakken staan bij speeltuintje. Glasbak tegenover bieb op de P plaats.
Prima overnachting. De vriendelijke eigenaresse waarschuwde ons wel aan de tel. dat er een muziekfestival gaande was. Maar dat was al om 23.30 afgelopen. We mochten op zondag net zolang blijven staan, dan we wilden. Erg stil snachts, fijn dat de beveiliging heel vaak rond rijd. Dankjewel campeerwinkel
Rustige camperpaats, ook snachts. Grote vuilcontainer op het terrein!! Ruime plekken. Kwartier lopen naar het dorp, dat geen koopavond kent. Wel ruim aanbod van Horeca. Goede plek.
Wat een práchtige plek. HeerIjk in de natuur. S nachts stil en helemaal donker. Jammer dat we na 1 nacht al weggingen. Je komt er helemaal in vakantiestemming.
We hadden een mooi plekje. Alleen jammer van een keffende hond. Door gezellige baas werd het geld opgehaald. s ‘Nachts lekker rustig. Stadje op fietsafstand. Zoals overal ook hier veel kaffee en bäckstüben ;-)
Mooi aangelegd terrein. Ruime plekken. We kozen voor deze plek, omdat er een douche zou zijn. Dat klopt dus niet. Géén douche, wel toiletten op 100 mtr. Jammer dat het aan de verkeerde kant van het stadje ligt. Pal naast zeer drukke autoweg. Die ‘s nachts gelukkig wel wat stiller/rustiger is. Het zou een 10 zijn, als het niet aan de drukke weg lag, en natuurlijk de beloofde douche er zou zijn!
Jammer dat het meteen aan een lawaaïge weg ligt. Anders was het een ruime 8. Gratis stroom, dankjewel Hymer. Verder een mooie plek. Het grasveldje vóór de cp is ideaal voor een paar picknickbanken maar die zullen er vast nog komen ;-). ( honden uitlaat búiten de poort!! )
Wat een prachtig plekje. Helemaal nieuw. In unit 2 toiletten en 2 douches. 1 euro inwerpen. De mw die er schoon maakt is érg vriendelijk en heeft hart voor de zaak. Veldje erbij voor tenten. Maar er stond nu niemand. s ‘Nachts is het heerlijk stil! Cp zoals er meerdere zouden moeten zijn. Een dikke 10!!!
Heerlijk wát een ruimte. Fijn op grind te staan, en niet dat stadse asfalt. Fijn zwembad, waar je tevens heerlijk kunt douchen. Bomenrij voor schaduw aan 1 kant. Ideaal zo’n plek.
Mooie grote plek. We hebben niet overnacht. Omdat we wilden gaan fietsen. Het regende 2 dagen, dus maar weer gegaan. Wel wild(dieren) parkje bezocht. Op loopafstand. Geen voorzieningen. Wel voldoende goede vuilnisbakken.
Sitecode: 19783
Mooie rustige plek. Ruimte genoeg. Op het iets lager gelegen gras liepen ‘s avonds 3 reeën. Puur natuur! Aan de Edersee. Strandje met grove keien, dus niet zo plezierig. Tussen Strandoase en Shipshop zijn douches en toiletten. Sleutel halen op openingstijden bij strandoase.
Weinig campers in hoogseizoenn. Enig verkeerslawaai. Nette plek. Mooi gezellig stadje. Enorm veel mooie fietspaden.
Camperplek overvol. 15 campers, met veel auto’s op de cp. Geen schaduw. Wel grasveld ernaast waar je fijn kunt zitten. Mooi stadje met voldoende eet en drinkgelegenheden, op 50 mtr afstand. Het was érg warm. Veel mensen zwommen naast de cp in de rivier.
Gezellig overnacht.
Er was nog 1 plek vrij voor onze camper. De anderen werden ingenomen door personenauto’s. Steeds Volle parkeerplaats. Genoeg gezellige eetgelegenheden. Gezellig dorp. Mooie omgeving om te fietsen en met de pont naar de overkant. ‘s Nachts rustig.
De camperplaats is goed. Stroom goed geregelMaar de hangjeugd maakte herrie van 22 tot 0.30 uur. Met gierende banden scheurden ze over het terrein. Toen het rustig werd, kwam er om 3.15 uur een touringcar. Met luid kwebbelende mensen, waarschijnlijk voor een weekendje uit. Imposant werelderfgoedcultuur. Maar de volgende keer zoeken we toch liever iets waar we wél een oog dicht kunnen doen. Jammer
Wát een mooie goed verzorgde plek!! Betalen met bankpas. Slagboom. Krijg je WiFi code en QRcode om terrein weer te verlaten. Vuilcontainer bij uitgang. Héél mooi. Terugkomen waard
De 4 stroomafsluitingen waren al op tijd bezet. Héérlijk geef mij zo’n dorpje zonder winkels, Wát een rust!! s ‘ Nachts erg stil. Mooie CP.
Alleen voor mensen die hun camper stallen. Kunt event water tappen. Niet open in april.!!
Rustig dorp. Wat winkeltjes en cafeetjes. ‘s Nachts is het ook rustig, ook al rijden de auto’s langs de mix-parking. Grote camperplek, die bijna leeg was.
CP was vol. Zijn er tegenover gaan staan, met nog 10 andere campers. Op zand en grind, het was droog dus geen probleem. Met het kabeltreintje om hoog. Om daar ‘s Avonds van de zonsondergang te genieten. Bijna alles aan het treintje is vernieuwd, vergeleken bij vorig jaar. 2,50 pp retour. Maart al druk in het dorp. De bevolking zegt dat het in de zomer nóg voller is.
Wat een geweldige mooie schone kleine camping. En wat een rust in april. Het douchegebouw is lekker warm. Grote plekken. Een dikke 10. camper met electrisch, nog geen 20 euro. Gezellige beheerder.
Van alles werkt er niets. Al jaren niet zo te zien. Modder en hondenuitlaatplek. ‘s Nachts rustig. Mooi oud stadje.
Het lijkt ons een prachtige locatie. Maar op 1 april was alles gesloten. En om hier de nacht alleen door te brengen, dat leek ons niet wat. Al ziet het er best veilig uit. Prachtig meertje. Maar ja, we wilden graag douchen.
Paar uurtjes overdag gestaan. Het is nog geen hoog seizoen. Veel picknickbanken bij de P. Met een overkapping.
Gewoon een GEWELDIGE PLEK, zoals een camperaar zich wenst 👍🏼
Goed met borden aangegeven CP. Plek voor 2. Met 8 elektra aansluitingen. Kunnen er dus meer staan. Wij stonden er met 5. Leuk wandelen naar de ruïne van het kasteel, waarvan je het hele dorp kunt overzien. ( 5 min.) Prachtig uitzicht. Openbaar toilet in centrum. Picknickbanken op CP. en in dorp. Wasbak bij Cp.
Zijn hier alleen gestopt, om onze toiletcassette te legen. De ze ligt idd vér van de P plaats, helemaal achter het zwembad. Niet overnacht, dus verder geen ervaring .
Zag er mooi uit. Helaas in april douche gesloten. Daar was het ons om te doen. Doorgereden, niet overnacht. Er stond ook niemand. Dus kan er weinig over zeggen.
Sitecode: 19440
Heerlijk rustig. Alleen water lozen en innemen. 2 km van dorp. Goede tussenstop. Langs rustige weg.
Mooie ruime plekken, in het stadje. ‘s Avonds weinig auto’s voor de sportaccomodatie. Hele dag zwembad, wellness, etc, 18 euro. Erg mooi. Open van 10 tot 22.00. Dus na 22,00 geen auto’s meer. ‘ s Ochtends om 8.45 stroomt de parkeerplaats vol, met ouders die hun kindjes ernaast naar school brengen. Maar geen hinder van. Rustig in de nacht.
Gigantisch grote CP. Gratis electrisch, dat is zo fijn aan Portugal. We zijn niet voor niets Hollanders 🤭 Water aanwezig. Douche en toilet nog gesloten in mrt. Of voor altijd ?? Zeker 1 km lopen naar dorp. CP door een openstaande poort, achter een leegstaand gebouw. Het terrein is de laatste tijd niet meer bijgehouden, het ziet er verwaarloosd uit. Maar gemeente bedankt, voor gebruik !!!
Mooie ‘rustige’ plek. Geweldig leuke traditie, de was die op maandag in het gebouw naast de cp word gedaan. Buiten word het opgehangen. ‘s Avonds lopen de vrouwen met de wasmand op hun hoofd en schort voor weer naar huis. Vanuit de camper is het genieten van een prachtige zonsondergang. Idd smalle oprit. Vanwege hoge trottoirband.
Leuk dorp. Feest in het dorp op zondag 24 maart. Dansen muziek. Maar geen terrasje te vinden. Iedereen liep op zijn paasbest:-) Cp zonder voorzieningen. s ‘ Nachts erg stil. Er is een grote VUILCONTAINER bij het zwembad aan de kant van de cp. Op 30 mtr !! Prima voor de nacht.
Heerlijk rustig. Goed sanitair. Mooie toilet , wasmachine etc. Klein restaurant v d camping. Wát een natuur, in een piepklein dorpje. Gezellige uitbater.
Sitecode: 19060
Het is een simpele parkeerplaats. Langs drukke weg. S ‘Nachts behoorlijk rustig. Toilet half mrt nog gesloten. Wel héél dicht bij de Heilge plaats.
Heerlijk rustig. Direct langs het kanaal bij een restaurant. Doodstil en fijn donker. We waren de enigen. Prima voor doorreis.
Heerlijk rustig 's nachts. Wat achtergrondgeluid, amper te horen, van verkeer en industrie. Niet storend. Het stond helemaal vol. Misschien wat plekken erbij maken? Daar is ruimte genoeg voor. Ruime loosplek. Fijn plekje.
Fijne plek om te overnachten. Stil s nachts. Loopafstand naar Hanzestad Zutphen. Veel heerlijke eetgelegenheden. Parkeervakken zijn wel erg kort. Waardoor campers op autoplekken gaan staan. Maar de auto’s staan op camperplekken. Lijkt me allebei geen probleem. Stonden we lekker in het ochtendzonnetje.
Prachtige camperplaats/camping . Vriendelijke eigenaren. Alles tot in de puntjes verzorgd. ‘s Ochtends verse bloemen bij de gezellige hoekjes bij de toiletten. We mochten kastanjes en walnoten rapen, lekker hoor! Echt geweldig! Jammer dat we na 2 dagen weer verder moesten. Een aanrader.
Rustige plek. Omheind door struiken. Voldoende ruimte in oktober.
Sitecode: 20940
Heerlijk rustig. Prima om alleen te overnachten. Mooi kasteel. Effe Wikipedia geraadpleegd .
Meteen na het toegangshek, links 4 plekken. Er staat wel een bordje:verboden parkeren. En geen camperbordje, daardoor wat onduidelijk. Camper mag wel ! Herkenbaar aan de electricietijd paaltjes. Helaas vandaag restaurant gesloten. Heerlijk rustige nacht. Douche en toilet aanwezig.
Toegang door slagboom. ‘ s Morgens na 8 uur bij ticketautomaat ín zwembad betalen. Zwemmen kan vanaf 10 uur. Ver van zwembad parkeren, aan de kant van verkeerslichten. Daar is het heerlijk stil. Wel genieten ‘s avonds laat van spelende konijntjes. 1 persoon mag gratis in het zwembad. Overnachten: 1 camper , 2 pers. 12,30 euro !!
‘s Nachts rustig. Restaurantjes en een paar cafe’s. Veel oude huisjes, met prachtige gigantische mooie gevels. We hebben geen gebruik hoeven maken van de sanizuil. Op de parkeerplaats staat niet aangegeven wáár de camper mag staan. Maar er zijn wel 100 parkeerplekken vrij. Dus ruimte genoeg.
Mooi aangelegd, tegenover mooie zwem- en visvijver. Met daarnaast eethuisje. In het dorp kun je heerlijke crousti-pizza eten, bij een zeer nette man die ons vriendelijk de weg wees. ‘s Nachts lekker rustig. Er komt wel verkeer langs maar niet hinderlijk. Au revoir.
Een heerlijke plaats. Ontzettend stil ‘s nachts. Ruime plekken. Auto’s en campers gescheiden Pizzahut vanaf 15.30 uur open voor hapje en drankje. Jammer dat er zoveel mensen honden meenemen in hun camper. Overal poep in de duinen.
Er was niemand. Zag er uitgestorven uit. We zijn verder gereden.
25 juli 2018. Leuk rustig stadje en rustige ruime camperplaats. Heerlijk gegeten bij hotel, restaurant Le Normandy . Jammer dat er geen borden staan welke richting je naar het strand kunt fietsen. We hadden dat graag op de fiets gedaan, zijn niet voor niets Nederlanders 😂. Prachtplek !!
19-07-2018 Ideale plek. Rustig. Op de camping tegenover douche, toilet en zwembad bij de 7 euro inbegrepen. Aanmelden bij de receptie van de camping
Heerlijke plek, als je van afgelegen houdt. Smalle weg met hoge bermen er naar toe. Je moet geen landbouwvoertuig tegen komen. Lekker wandelen. Je kijkt vanaf de kliffen op de zee. Maar je kunt vanwege de kliffen niet aan het strand komen. Eten meenemen er is NIETS ! Fantastisch zo’n plek !
Ondanks dat er erg veel campers kunnen staan, is het lekker rustig. Geen voorzieningen. Loopafstand naar het stadje. Met de cabinelift naar de stad en weer terug, en dat voor nop. Ideaal!!
Als je doorrijdt tot achter op de cp hoor je de waterzuivering niet , heerlijk rustig. Mooie omgeving. Geen faciliteiten , dan is 8 euro te duur ! Je kunt de zon prachtig zien ondergaan, we stonden 10 mtr van zee. 1 minpunt: asociale hondenbezitters laten de hondenpoep op de cp liggen.
Ruime plekken. Geen verkeershinder. Stad op fietsafstand
Fijne douches en toiletten, en wasmachines en drogers. Maar de rest mocht wel zo zijn. 1 afwasbak voor binnen. Té weinig voor zo’n grote camping met slecht weer. Geen kookgelegenheid. We zijn heel IJsland rond geweest. Dit was de duurste met de minste faciliteiten. Jammer.
Sitecode: 19535
De toiletgebouwen zijn klaar. En erg mooi, schoon en heerlijk warm bij toiletten en douches. Overdekte binnen kookruimte, waar je beschut kunt zitten. WiFi gratis bij receptie, waar je door vriendelijk meisje wegwijs word gemaakt. Heerlijk rustige plek, in mei. Natuurlijk is door al deze luxe de prijs wel omhoog gegaan. Maar een reis/vakantie mag wat kosten. Camper met 2 personen ISK 4000.
Alleen elektriciteit. Wel lekker rustig, achter in het hoekje op parkeerplaats. Geslapen als roosjes. Dorp op loopafstand. Vuilnisbakken bij sportschool.
Prima voor 1 nacht op doorreis. Geen voorzieningen. Voor ons geen probleem. Alleen vuilnisbak en picknickbank.
Prachtige rustige plek. Melden bij stads herberg, op het terrein. Zeer vriendelijk. Loop/fietsafstand van de mooie stad. De Frauenkirche is een bezichtiging meer dan waard ! Goed geslapen. Geen lawaai.
Ideaal voor op doorreis. Maar waarom in de winter geld vragen ? Camperaars hebben alles zelf. Een stad moet blij zijn dat touristen geld in het laatje brengen. Heerlijk geslapen, het was er doodstil!!
Wie weet of deze C.P binnen de milieuzone ligt, of er buiten ? Umweltzone
Mooi sanitair. Gezellig eten en drinken bij Havenmeester Katinka op haar boot. Mooie fietsroute. Wijhe op loopafstand. De hangjongeren hebben hun plek ver van de campers, daar heb je geen last van . Prachtplek !!
Gezellige cp. Wel erg smalle plekken. Douche erg duur, 1,80 voor 5 min. Daarbij deed de lamp het niet, dus in donker douchen. Fijne harde straal, maar daardoor wel alle kleding nat 😄Kon het aan niemand melden.
Heerlijk rustige, gratis plek. 4 camper plaatsen in een hoekje van een grote parkeerplaats. Af en toe kwam er een auto. Bussen rijden geruisloos langs. Makkelijk te vinden als je de P borden kuhrord aanhoud. Erg vriendelijke mensen in het Touristenkantoor in het dorp. Hebben daar veel fietsroutes. Alleen in het weekend is het toiletgebouw geopend (van 10 tot 20 u.) RUST!!!!
Mooie camperplek. Vriendelijke jongeman, erg behulpzaam. Schoon, mooi sanitair. 4 min. douchen voor 1 euro, beetje kort. Achteruitgang is korte route naar de metro, voor 's avonds zaklamp mee is een must! Toilet legen náást afwasgelegenheid met alleen tussenschotje vonden we de enige echte afknapper. Dat kan écht niet. Verder TOP.