@08tahoe
parkeerplaats langs rivier en weg. De arme Nesbyen werd begin augustus 23 getroffen door overstromingen en is nog steeds aan het herstellen, dus de winkels aan de overkant van de weg zijn buiten dienst voor onze stop. Parkeer alstublieft in de buurt van het einde van het gebouw, zodat er ruimte overblijft voor lange vrachtwagens om te overnachten. Een beetje lawaai van de weg, maar geen probleem. Leuke gratis tussenstop. Het zal beter zijn als de winkels weer operationeel zijn.
Leuke plek om te verblijven, maar overdag populair. Fantastisch uitzicht over water, wat krap om te parkeren met plekken voor 6 campers. picknicktafels, mooie toiletten en een grote prullenbak. wieloprijplaten nodig voor de voorkant. Het verkeer wordt 's nachts stil.
we parkeerden aan de overkant van de weg (13 campers) en kampeerden vrij omdat de prijzen die door de lokale campingparken worden berekend schandalig zijn! Als ze echt op hun prijzen komen door ze te verlagen, zullen we misschien hun parken weer vullen. Geen borden die zeggen dat je niet kunt 'rusten'. Nu heeft de parkeerplaats een fantastisch uitzicht, stortplaats aan de overkant bij ESSO 20nok, fastfoodbusje achter winkel, de beste SPAR-supermarkt met een enorme handwerkwinkel beneden om de vrouw tevreden te houden.
Vrijdag- en zaterdagavonden zijn lawaaierig van de jongensracers die moerasrondes maken. Verwarrend aangezien bewegwijzering zegt over betalen en een meter heeft die 50k per uur vraagt, maar deze site zegt 0.00k en vertelt ons dan dat overnachtingen verboden zijn??? Nou, wij en andere kampeerders bleven en betaalden niet en tot nu toe geen probleem. Goede locatie voor de stad, maar zeer gemiddeld voor al het andere. niet klagen, het is gratis (blijkbaar?)
wat een heerlijk gratis kamp. vlakke grindparking aan het water voor een prachtig groot meer. heeft tafel en stoelen, bloemen, 2 driepotige vuurkorven, vuilnisbakken. Winkels aan de overkant. wandelpaden. hou ervan hier. Zorg ervoor dat je wat geld uitgeeft in de stad om te zeggen - Bedankt Hornindal. 😁
We verbleven een nacht op deze parkeerplaats, net als een andere camper. Niemand heeft ons eruit geschopt, maar het regende voortdurend. Geen afval achterlaten, geen overlast veroorzaken, veel lege parkeerplaatsen 's nachts, maar sporters gebruiken het complex overdag tot 22.00 uur. Nog veel lege parkeerplaatsen. Een fijne kampeerplek. Kiwi Shop aan de overkant van de rustige weg. Je probeert het en laat een review achter als we ‘echt niet mogen’ want het zou goed kunnen??
echt aardige jongens die de plek runnen. erg vriendelijk. de parkeerplaats was dicht opeengepakt en ze persen er zoveel mogelijk in. Dat vind ik niet erg, maar ze moeten het aantal toiletten voor zoveel mensen vermenigvuldigen. Geweldige locatie aan de Ammersee. dichtbij lopen naar de stad met restaurants, coffeeshops, bakkerijen en kleine bars om te drinken op het strand. Een veerboot die naar kleine stadjes langs het meer gaat. Huurboten zijn ook leuk. zeer aan te bevelen😁
we verbleven 2 nachten. lawaaierig met treinen die voorbij rijden, maar nog steeds oké. trein stn naar Wenen slechts 10 minuten lopen samen met toilet .50€ ook Hoffer en andere winkels daar ook. heeft een restaurant op dezelfde parkeerplaats. auto's kunnen camperplaatsen soms blokkeren. maar het is gratis 😳
we kwamen aan en vonden een circus op het land (maar voorlopig gesloten). Een georganiseerde grote skateboardwedstrijd met grote luidsprekers en overal geparkeerde auto's en overal op het kampeerveld. kan vanwege circus geen grijswaterstortplaats gebruiken. kan 's ochtends geen gebruik maken van de toiletten omdat ze op slot zijn en geen sleutels te vinden zijn enz. MAAR het IS een prachtige plek met een klein meer en een rivier en parken. Geweldige kleine strandbar die vol was maar rustig naast de deur.
als ik het zes sterren zou kunnen geven, zou ik dat doen :-)  wat een prachtige plek om te verblijven. Toegegeven, populair bij dagjesmensen in de weekenden in de zomer. Er zouden minstens 20+ plaatsen moeten zijn om uw camper te parkeren. Verschillende plaatsen rond het meer om uit te kiezen. Zwemmen is verfrissend met zelfs een paar kleine winkeltjes, waar drankjes en een beetje fastfood worden verkocht, maar geen benodigdheden  dus neem mee wat je nodig hebt voor een verlengd verblijf. Gewoon mooi. € 18/nacht 2 pers
we verbleven 2 nachten en het was behoorlijk slecht. een oude schuur had 2 toiletten waarvan 1 toilet kapot en GEEN TOILETPAPIER geleverd. Een gemengde doucheruimte zonder privacy. 3 douches met vuile douchegordijnen. Helemaal geen schaduw in tegenstelling tot de bovenstaande afbeelding. het is echt een parkeerplaats voor de lange termijn voor campers en vrachtwagens van de lokale bevolking. De kampeerplekken zijn aan de achterkant op stenen en op elkaar gepropt. € 30 veel te veel. Zoek een mooier park en bus of trein naar Milaan
wat een verademing. beste park in Europa tot nu toe voor ons reizende Australiërs. zwembad, restaurant, bar, veel schaduwrijke bomen, alle diensten, vriendelijk personeel, schone faciliteiten, privéplaatsen en alles voor wat we dachten dat een goede prijs was. € 28,50 dal & € 35 piek. eindelijk elke cent waard 😁
we verbleven voor 2 nachten. vrije kracht. Heerlijke goedkope tussenstop 15e per nacht 2 personen. en Rudy de eigenaar is zo'n geweldige kerel. koeien met bellen in het veld er tegenover. beetje een wandeling naar de winkels en een back-up geladen, maar ach, we hebben het nodig 😜. ten zeerste aanbevelen. van Steve en Sue de Aussies op avontuur