@0rangeT5
Mooie plek en eiland, wandelen en fietsen rondom mogelijk. vanuit de baai/strand zonsondergang. Droogtoilet (Dixie) en geen stromend water, 150kr per nacht (mei 2022). Overtocht is gratis, zwemwater is schoon BBQ plek en picknick tafels. Heerlijk genoten van de stilte.
Sitecode: 19203
Een familie camping met veel vaste gasten. Plekken wat fantasie loos en je staat in rijtjes naast elkaar. Sanitair redelijk, wel een kleine keuken. Prijzen altijd incl stroom (300) wat vreemd is als je het niet afneemt. Nog geen broodjes op locatie (vanaf juni), en eigenaar zou iets hartelijker kunnen. Stadje is leuk en op loopafstand.
Super netjes en schoon en ook nog eens zeer aardige mensen. Nemen de tijd om je te woord te staan en zeer vriendelijk. De compleet ingerichte gezellige keuken is het vermelden waard! Zonder schoenen de toiletgebouwen in ook, wel ff wennen.
Prima camping voor de camper, sanitair zeer netjes en warm in de winter. Aan de balie boeken €15, en online €25,-. elektra inbegrepen. Mooie wandelingen vanaf het terrein.