@117
Geweldige parkeerplaats. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar voor een redelijke prijs. Maandag en dinsdag zijn gesloten. Bijna alle cafés en restaurants zijn gesloten. Het was erg rustig toen wij er waren. Geen bussen, geen lawaai. Erg aardige mensen. €8 voor een parkeerkaart voor 24 uur, en toegestaan parkeren is helemaal prima.
Zo goed als nieuwe toiletten. Supervriendelijk personeel. Geweldige locatie – op loopafstand van het strand (met twee leuke bars). Ontspannen, contactloos inchecken. We kwamen iets te vroeg aan en konden twee uur gratis parkeren op een enorme openbare parkeerplaats direct achter de camping (richting het strand).
We verbleven er één nacht met onze camper. De toiletten waren prima en het personeel was supervriendelijk. De locatie was perfect! Heel dicht bij het strand en een prachtig fietspad naar het centrum van Den Haag (ongeveer 30 minuten als je het rustig aan doet). Over het park zelf kunnen we niet veel zeggen, omdat we geen gebruik hebben gemaakt van de uitgebreide recreatiemogelijkheden. Een echte aanrader vanwege de geweldige locatie, alleen een beetje prijzig voor onze behoeften.