@13er
De plaats is zeer geschikt voor grote mobiele telefoons. Ook het afvoerstation is top. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is dit de plek voor u, we komen graag terug.
Rustige parkeerplaats op een mooie locatie. Ook geschikt voor grote mobiele telefoons. Goede start voor wandeling, mooi stadscentrum. We komen graag terug.
Royale pitch in ieder geval de eerste plaats. Ook geschikt voor grote mobiles met aanhangers. Zeer aardige en behulpzame tuinman. Verwijdering voor lange mobiel niet optimaal.
Zeer mooie plaats ook geschikt voor grote mobiel met aanhanger. Overdag en vooral 's nachts rustig.
Zo stel ik me een parkeerplaats in de natuur voor, absolute rust. De oprit is grens voor grote mobielen (9,25m), je moet de dijk oversteken en dan weer rechts naar beneden. De ondergrond wordt deels vastgezet met gazonroosterstenen, de rest met steenslag. We komen graag terug.
Zeer mooie plaats direct aan het meer waar je gemakkelijk rond kunt lopen. Ik begrijp niet waarom je hier moet worden opgelicht, we betaalden € 20 voor twee nachten. We komen graag terug.
negatief: luid, vies, niet goedkoop, zonder techniek sta je erg scheef, politieagenten…. positief: Dicht bij de stad, geschikt voor grote mobiele telefoons
Parkeerplaats leeg maar we waren niet gewenst met onze Womo. De vraag van de telefoniste was groot of klein, ze wilde niet groot. De plaats die leeg is !!!!
De toegang tot de parkeerplaats is niet geschikt voor grote campers (de onze is 2,5mx9,25m) De plaats ziet er erg goed uit, de operator reageert snel op vragen.
Zeer mooie plek, de toegang is nog steeds mogelijk met een mobiel van 9 m. We komen graag terug.
Leuke plek, ook geschikt voor grote mobiele telefoons. We komen graag terug.
Zeer mooie staanplaats die alles heeft wat we nodig hebben. Rustige omgeving, behalve voor honden die zich graag melden, sta je onder fruitbomen die voor schaduw zorgen op een goed gemaaide weide. We komen graag terug. Elektriciteit 3 € extra maar slechts 5 Ah.
Sitecode: 20385
Een zeer verzorgde plek op een hele mooie locatie aan een meer. De oprit is speciaal ontworpen voor lange en brede voertuigen, maar het kan. De plaats heeft alles wat we nodig hebben, een mooie weide en een geweldig uitzicht. In de verte hoor je de weg duidelijk.
Zeer mooi gelegen parkeerplaats met alles wat we nodig hebben, weiland met veel ruimte en een prachtig uitzicht. Het enige nadeel van deze plek is het drukke verkeer van vrachtwagens, maar 's nachts absoluut stil.
De site heeft alles wat we nodig hebben als zelfvoorzienende camper, veel ruimte, mooie gemaaide weide en een geweldig uitzicht over het water.
Camping is rustig, maakt een verzorgde indruk, de spoorlijn is min of meer te horen, punten worden afgetrokken omdat grijs water niet kan worden afgevoerd.
Ideaal voor het bekijken van de faciliteiten, grote mobiel past ook tussen de bomen. Een tip, aankomst 's avonds en bezoek de volgende dag. U hoeft dus niet in de rij te staan om bij de parkeerplaats te komen.
Voor een rondreis door Gdansk is dit een goede plek die ook geschikt is voor grote voertuigen. Maar de plaats ligt tussen een hoofdstraat, die nauwelijks stoort, en een zeer drukke spoorbaan met meerdere rijstroken die je veel kunt horen.
Pitch is leuk, operator erg aardig en behulpzaam. Het enige dat ons dwarszat, was dat we hondenuitwerpselen stonden en nieuwe werden toegevoegd ...?
Leuke plek die 's nachts erg rustig is, we waren overdag uit. Voor grote mobiele voertuigen is de toegang een beetje smal.
Sitecode: 20170
Camping is centraal gelegen, met onze 9m mobiele telefoon kregen we ook een plekje. V&E is beschikbaar, maar vrij smal met grote voertuigen. Plaatsen zijn over het algemeen niet zo groot. Alles was in orde voor ons.
Zeer mooie en ruime parkeerplaats met een geweldig uitzicht over de haven. Slechts een paar meter van het zandstrand. We komen graag terug
Zeer ruime parkeerplaats zeer geschikt voor grote mobiele voertuigen, topberging. Kost ongeveer € 10 om te betalen aan de zeer onvriendelijke havenmeester. De hele nacht geluiden van de vrachthaven, dat kreunde een beetje.
Zeer mooie camping, het enige nadeel is geen afvoer van grijs / staartwater. We komen graag terug. Ca. € 5
We waren twee dagen op deze plek. Het is ideaal voor een bezoek aan de lift en voor fietstochten. Zeer stil 's nachts.
Zeer mooie parkeerplaats met een fijn zandstrand alles was schoon en netjes. Goed geschikt voor grote mobiel.
Super ruime parkeerplaats gratis. Rustig 's nachts, geen vuilnisbakken.
We hadden een heel mooie plek op de parkeerplaats aan de achterkant voor twee nachten. Zeer rustig 's nachts en overdag zijn we naar de Brocken geweest.
5.3.20 Helaas is de ruimte nog steeds niet bruikbaar omdat alles verzand was door bouwwerkzaamheden. Er was geen ruimte voor onze 9 m mobiel. Kleine mobiele telefoons kunnen een plek tussen auto's vinden. We vonden het moeilijk om een plaats te vinden voor twee nachten in Neuruppin omdat er geen andere parkeerplaatsen zijn.
Mooie rustige parkeerplaats met zeer vriendelijke operators, alles wat je nodig hebt.
Zeer mooie, rustige parkeerplaats, geschikt voor grote voertuigen. Eten in de sporthut erg goed. We komen terug
Zeer goed gelegen voor toegang tot het skigebied. Helaas is het vanaf 07:30 uur erg luidruchtig door leveranciers voor de gastronomie in de bergen.
Zeer mooie rustige parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Broodjesservice, als u wilt, kunt u ook ontbijten in de herberg. We zijn echt diner het wordt sterk aanbevolen.
Goede plek om de oude stad te bezoeken, meer niet. Helaas zijn er ook twee caravans omdat de ca. 20 uur hun noodstroom hebben gebruikt.
Alles is heel goed opgelost, ook geschikt voor grote mobieltjes. Goed aangegeven. We zouden graag terugkomen😉.
Sitecode: 19789
Geweldige plek met alles wat we nodig hebben. Goed geschikt voor grote mobiel.
Mooie ruimte oprit voor grote mobiele behoorlijk strak. Sanitaire voorzieningen voorbeeldig.
Geschikt voor grote mobiel, gratis in herfst en winter. Geen R & D geen elektriciteit.
Ruime plaats, erg rustig 's nachts, we hebben niet meer nodig. Geen R & D.
Voor grote (lange) mobiele telefoons slechts een paar zitplaatsen, stonden we achterin waar je de passerende straat vrij luid kunt horen. In 20 minuten loopt u door het prachtige stadscentrum. V & E goed. Goede prijs / prestatie.
Sitecode: 11985
Zeer mooie rustige plek, ideaal als startpunt voor wandelingen op de Rennsteig.
Prachtige plek, ruime plaatsen, sommige plaatsen zelfs voor lang mobiel. Zeer mooie operator we zullen graag weer komen.
Staanplaatsen erg smal, 's nachts rustig maar vroeg in de ochtend begint behoorlijk druk.
Zeer mooie plaats gedeeltelijk vrij ongelijk, in het weekend erg druk. V & E goed, geen probleem, zelfs voor grote mobiele apparaten.
Mooie camping, grens voor grote mobiel. Alles was erg schoon en netjes. Leuke operator. Kom nog eens.
Ruime parkeerplaats geschikt voor grote mobiel. Oslo is binnen enkele minuten met de trein te bereiken. Elektronisch systeem met Schuko-stopcontacten! We stonden in het gebied boven de (avontuurlijke) brug aan de rechterkant, de E18 leidt daar direct waren er dag en nacht erg luid. We zullen zeker niet terugkomen, het lawaai en 300, - zijn teveel voor ons.
Zeer mooie parkeerplaats in het midden van het bos naast een meer. Geen R & D of elektriciteit. Betaling per sms, maar werkte niet bij ons. Absolute rust hier! Toegang relatief smal, maar geen probleem voor groot.
Mooi veld, geweldig uitzicht op bergen en meren.
Een droomplek, rustig weg van de risico's drukte. Gemakkelijk toegankelijk voor grote campers. Top zandstrand, we komen terug!
Alle nieuw gebouwd, veel elektriciteitsverbindingen, in 5 min van het stadje. Geschikt voor grote lange campers. Prijzen .....!?
Leuke camping, ook geschikt voor grote campers. Goede V/E alles was in orde. Stil 's nachts.
Mooie parkeerplaats / parkeerplaats direct bij het natuurreservaat.
Zeer mooie plek met beton en gazons, zwemgedeelte en winkels in de buurt. Mobiel van elke lengte vindt daar plaats.
Mooie royale ruimte, goed te bereiken met grote campers. Omdat we geen sanitaire voorzieningen nodig hebben, kan ik ze niet beoordelen. V / E geschikt. Stil 's nachts.
Plaats gemakkelijk bereikbaar door de stad, ook geschikt voor grote mobiele telefoons. In onze tijd was de circusgast daarom behoorlijk luid. Het stadscentrum op loopafstand.
Leuke nette parkeerplaats geschikt voor grote mobiele telefoons. Zeer mooie oude stad op loopafstand.
Zeer mooie rustige parkeerplaats van waaruit u kunt wandelen.
Zeer centraal gelegen, veel mensen in het weekend op de vismarkt gaan relatief luid. Geen R & D. Zeer kleine plaatsen. Op de eerste rij prachtig uitzicht op de Elbe.
Zeer mooie worp, zonder V & E. Leuke operator, erg stoffig bij droog weer.
Heel mooi veld, alles was aanwezig wat je nodig hebt. Zaalreceptie niet op alle plaatsen.
Geen parkeergelegenheid voor Womos en de twee parkeerplaatsen is beperkt tot 2,5t.
Mooie parkeerplaats zonder VE voor direct aan het water. We betaalden € 9 voor een nacht. Ook geschikt voor grote mobiele telefoons.
Verbleven een nacht, heel dicht bij de stad direct aan de rivier. Toegang via smalle straat.
Zeer mooie camping, waren er eind februari. Zal zeker terugkomen.
Leuke plek om de spa te bezoeken, alles wat je nodig hebt, rustig 's nachts.
Mooie parkeerplaats, alles wat we nodig hebben. Zeer centraal gelegen en goed te bereiken met grote Womo. Zeer vriendelijke exploitant, we zullen zeker terugkomen.
Zeer centraal in alles om goederen perfect te bezoeken. Prijs 10 € zonder elektriciteit.
Ruime parkeerplaats met uitzicht op de Oostzee, niets meer. Bakkers op loopafstand bereiken. De stal is erg stenig. In de winter gratis!
Sitecode: 19022
Zeer mooie parkeerplaats direct aan de rivier. Leuke operator. Heel dicht bij de stad. In het aardappelhuis aten we erg lekker. 16Ah elektriciteit voor 2,5 € / dag.
Zeer verzorgde camping direct aan het water, de plaats is redelijk goed te voet te bereiken. Royale zitplaatsen. In juli 18 4 personen een Womo 63 €. Stroom minder dan 6 Ah.
Mooie parkeerplaats, netjes en schoon. Toegang verwarrend door eenrichtingsverkeersteken maar gratis voor campers. Negatief punt is dat niet alle stopcontacten (16Ah) hebben.
Zeer mooie parkeerplaats direct aan de rivier, 's nachts rustig. Een paar stappen naar zwemvijver of ongeveer 1 km naar de stad.
Zeer mooie parkeerplaats, alles is gloednieuw. De stad is gemakkelijk te voet te bereiken, waar u ook een bakker vindt.
Mooie parkeerplaats als je een plek als ons voor je vindt. Toegang is een beetje moeilijk voor langere vrouwen. Elektriciteit 2 € voor 3 uur! Leuke plek.
Zeer mooie parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Ver en verwijdering zonder extra kosten. Ook gemakkelijk te bereiken met grote mobiele telefoons. Zeer mooie plek.
Vriendelijk welkom mooie plek, 10Ah elektriciteit. Geweldige afgezette plaatsen. Oh bruikbaar voor grote mobiele apparaten.
De plaats ligt heel dicht bij het strand netjes maar ook vrij dichtbij, maar we waren er ook zondag s. Heel positief is dat deze plek echt 16Ah biedt. Vanwege de aanwezigheid van beveiliging hadden we een goed gevoel.
Leuke gemakkelijke plaats om Milaan te bezoeken zeer geschikt. Vriendelijke operator. Rustiek maar mooier dan een betonnen parkeerplaats.
Mooie parkeerplaats maar de oprit is niet geschikt voor grote campers. In het dorp is een zeer goede pizzeria.
Mooie, relatief rustige gratis parkeerplaats zonder VE
Prachtige plek 's nachts super rustig
Leuke plek, in het voorste gedeelte behoorlijk krap maar we stonden op het grasveld erachter is het veel genereuzer.
Zeer mooie parkeerplaats en zeer mooie exploitant. We zullen graag weer komen.
Pitch is best leuk als je op de eerste rij staat.
Mooie pitch, waren in de economie eten en konden gratis staan.
Mooie parkeerplaats, maar helaas geen bewegwijzering. We waren in de herberg en moesten betalen voor de parkeerplaats.
Mooie parkeerplaats met vriendelijke operator. Veel plaatsen hebben gereserveerde maar nog steeds ruimte voor één nacht gevonden.