@13er
2023
De plaats is zeer geschikt voor grote mobiele telefoons. Ook het afvoerstation is top. Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is dit de plek voor u, we komen graag terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2022
Rustige parkeerplaats op een mooie locatie. Ook geschikt voor grote mobiele telefoons. Goede start voor wandeling, mooi stadscentrum. We komen graag terug.
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Royale pitch in ieder geval de eerste plaats. Ook geschikt voor grote mobiles met aanhangers. Zeer aardige en behulpzame tuinman. Verwijdering voor lange mobiel niet optimaal.
Zeer mooie plaats ook geschikt voor grote mobiel met aanhanger. Overdag en vooral 's nachts rustig.
Zo stel ik me een parkeerplaats in de natuur voor, absolute rust. De oprit is grens voor grote mobielen (9,25m), je moet de dijk oversteken en dan weer rechts naar beneden. De ondergrond wordt deels vastgezet met gazonroosterstenen, de rest met steenslag. We komen graag terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Zeer mooie plaats direct aan het meer waar je gemakkelijk rond kunt lopen. Ik begrijp niet waarom je hier moet worden opgelicht, we betaalden € 20 voor twee nachten. We komen graag terug.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
negatief: luid, vies, niet goedkoop, zonder techniek sta je erg scheef, politieagenten…. positief: Dicht bij de stad, geschikt voor grote mobiele telefoons