@1404Tinchen
- 2020
een droom van een camping alles schoon, zeer goed onderhouden en een super vriendelijke uitbaatster. 3 dagen pal aan het water S2 staan, perfect. hebben verlengd omdat het zo mooi is. 21e plaats, ook erg mooi. Douches schoon, zelfs de lediging voor het chemisch toilet schoon. Winkelen te voet mogelijk zonder problemen. elk moment top top top
Alles was geweldig, had een XL-stoel. Sanitair schoon Veel voor kinderen, kunnen stoom afblazen. Het personeel was erg vriendelijk. Alles ging goed met de boeking. Als je op zoek bent naar absolute rust en stilte, dan is dit niet de plek voor jou. Het zeer nabijgelegen Lalandia is geweldig, een prachtige faciliteit. Veel vliegverkeer maar 's nachts rustig. Dit is een plek om iets met de kinderen te doen, 3 weken niets, dus 👍🏻
Een fijne plek, ja de weg naar het sanitair is wat langer dan normaal, maar als je met een stacaravan reist ben je niet op de vlucht. Het is druk en toch rustig, niets te horen van luide muziek. De telefoniste erg aardig en behulpzaam. De stroom viel uit en hij stuurde meteen een terreinwachter, alles is weer normaal. Sanitair schoon. Broodjesservice. Wi-Fi oké. Alles goed, ik kom terug
we waren hier van 8.4-10.4.22 stille plaats schoon sanitair Wasruimte voor afwas, wasmachine aanwezig, kost 3€, moet bij de receptie betaald worden vriendelijke ontvangst, 2 nachten met 2 volwassenen en een kind inclusief stroom en douche, afvalwater en zoet water 58€ vonden wij helemaal passend. goede beschrijving van de dierentuin in Leipzig met de trein ongeveer 45 minuten geweldige plek zou zeker terugkomen?
we verbleven een nacht van 10.12. op 11 december hier 'S Avonds aangekomen, 10 € per nacht op de parkeerplaats waar iedereen overdag parkeerde - geen extra ruimte, niets gegeven en voor iedereen toegankelijk 😱 het sneeuwde en het was glad toen de parkeerplaats leeg was en alle gasten in de ellende gingen, een menigte jonge mensen in hun auto's dreef met gierende banden rond onze camper tot drie uur 's nachts. Je moest bang zijn. verschrikkelijk
we verbleven hier een nacht, kwamen 's avonds aan, goed verlicht. Elektriciteit aanwezig, niet op alle plaatsen, maar in ieder geval genoeg voor deze tijd van het jaar. 1 kw/u voor € 0,60 Toilet aanwezig, 50 cent per gebruik Campingtoilet kan worden weggegooid V / E ook beschikbaar. zeer vriendelijke tuinman. Betaling 's morgens, 10 € 's nachts direct aan de Oostzee absoluut aan te bevelen Helaas is het restaurant gesloten we komen terug
geweldige plek, aardige eigenaren, hebben ons in de plaats geïnstrueerd, konden vroeg bellen en de plaats voor de avond reserveren. Sanitaire voorzieningen open van 8.00 uur tot 20.00 uur. alleen contante betaling mogelijk Enkele minuten lopen naar het centrum, vanaf daar zijn boottochten mogelijk Broodjes in het nabijgelegen hotel, ze zijn ook erg lekker altijd mijn plezier
Het was onze allereerste plaats met een camper Mooi uitzicht Super super super Douche € 1 (werkt alleen € 1), zeer schoon, toiletten waren gesloten. Plaats 6 € (voor 24 uur) in kleingeld (geen biljetten), een parkeerautomaat is mogelijk Aankomst op elk moment mogelijk, parkeerkaart duidelijk zichtbaar op het raam, gemeenschap komt check. Grijswaterafvoer aanwezig Vuilnisplaats erg vol, zak moest ernaast worden geplaatst.