@1943DX
sanitair niet schoon, geen warmwater punt kunnen vinden. douches dan weer warm en dan weer koud. Borg betaald voor aansluiting stroom. bij vertrek wilde ze de borg niet terug betalen, omdat ik geen bewijsbriefje had. maar die heb ik nooit gehad. Na een half uur discussie, eindelijk mijn geld terug. De man bij de slagboom probeerde op deze manier €20 te verdienen. wij komen hier nooit meer!!
31 mei 2026. wij komen hier al jaren in voor en najaar op doorreis van en naar Spanje. ik vind het een geweldige camping , ligt zo mooi in de omgeving met prachtige uitzichten. mooie kurkbomen. sanitair goed. stroomvoorziening goed. ontvangen van wifi slecht. 👍
op woensdag stonden niet helemaal volgens de regels. stonden voor een nacht voor een caravan die alleen in het weekend gebruikt wordt. moesten verkassen. geen warm water voor de afwas, lantaarn palen deden het niet. kom hier nooit meer!
wel veel sterren, wat een gedoe bij aankomst. paspoort controle etc. Dit jaar online gereserveerd. Dan hoef je niet zo lang te wachten bij de balie , dus wel . Dik 35 minuten staan wachten tot alle in orde was. ook weer paspoort controle, terwijl ze alle gegevens hadden. na een dag reizen is dat irritant. en WiFi heel duur . bij kort verblijf €4 per dag. maar de de camping is prima.
personeel aardig, plaatsje heel klein en totaal geen zon. douche lauw. geen aanrader
drie maal eerder hier een overnachting gehad op doorreis van Spanje naar Nederland. Nu betalen via een automaat waar dan de slagboom omhoog gaat, bediening wazig, diverse mensen hadden er moeite mee. de douche was niet warm, lauw water. van het chemisch toilet was het water afgesloten. WiFi werkte matig. besloten niet meer naar deze camping te gaan.
tijdens de hittegolf in Augustus hebben wij hier 4 nachten gestaan. Mooie ligging. prima sanitair, prima WiFi. mooie omgeving. Top allemaal. het was alleen een beetje te warm tijdens de hittegolf, daar we geen natuurlijke schaduw hadden.
prima camping, goed sanitair, mooie plaatsen. Net buiten de camping een klein meertje waar je omheen kunt wandelen. En dicht bij de A75 . voor op doorreis of voor een paar dagen aan te bevelen.
Mooi ingerichte camperplaats, mat alle faciliteiten. Poosje terug geopend. De weg op de camperplaats is nog niet helemaal gereed. Maar dat komt nog heb ik begrepen. De drukke weg die wat verder loopt is soms duidelijk hoorbaar. Dat ligt aan de wind. Super vriendelijke beheerders.
We stonden op het veldje achter de heg. Kijkend tegen een heuveltje waar twee paarden rustig rond liepen. Super.
Zeer onvriendelijke ontvangst. Werden naar het kleinste en slechtste plaatsje doorgestuurd. Terwijl er nog legio andere plaatsen vrij waren en bleven. Het is een vakantiepark geschikt voor gezinnen met jonge kinderen wij waren daar begin september
Mooie camping, prima sanitair. Fijn zwembad . Veel Hollanders. Anduze is een gezellig plaatsje met leuk marktje op donderdag. Veel restaurants en terrasjes. Wij hebben er twee en halve week met plezier gestaan . Je kunt hier ook fantastisch fietsen met bv de racefiets.
Prima plaats. Eind december , er stonden toch 15 campers. Toiletten verwarmd.
Prima camping, alleen in de nacht brand er nergens licht op de camping. En mensen die in een tent wonen en daar in de buurt waarschijnlijk werken, roken in de toilet gebouw en dat stinkt ,