@194777Wieger

Bezit

OK

goede plek voor een nachtje, slechts 1 volle kliko

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Urk heeft ondanks het deplorabele straatwerk van de plaatsen aan de haven de prijs per nacht verhoogd naar 16,00 belachelijk, zorg eerst voor vlakke plaatsen mensen!

Wim en Marijke Opnieuw in La Marina, nw franse eigenaren, veel veranderd en verbeterd, electra nu af, aansluitrn doet Frederique de eigenaar, er valt niet te rommelen sleutel nodig. Nog 10.00 en 3,00 stroom. Veel fransen geteld dit keer na 5 dsgen roept de volgendr plek. Bijzonder de grpte stukken grastapijt die je ter beshikking lrijgt en.. Overal betrowbaar drinkwater op het terrein.

Marijke & Wim Hoera, de gemeente Beaune heeft eindelijk ingegrepen en de camperplaats op orde gebracht. Nu wel met kosten en een betaalsysteem. Maar voor 5,90 met kaart te betalen is het een fijne veilige plek. Stroom extra wel wat weinig punten. De 70 vermelde plaatsen zijn llen klein, wij denken dat er plaats is voor 35 campers. We hopen nog vaak op de Noord zuid route te komen.

Marijke & Wim. Vaak al hier geweest, altijd prima maar meestal, zoals bekend, winderig. Vandaag toch in de vooravond vertrokken, vanwege het ongekende gebrom van de hoge masten van 4 grote jachten. Hier kan een normaal mens echt niet van slapen. Dus zuidelijker op naar LeBoulon..

Marijke & Wim Perfekte plek om Barcelona te bezoeken. Schoon en netjes. Goed bereikbaar op coordinaten. Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Heerlijke vrije plek direct aan de Moezel. Nederlandse beheerder Jan heet u Zeer welkom. Behalve stroom, komt in de toekomst, alles aanwezig. Gezellig daar!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Wimpie Kwamen hier al eerder in het begin vlak na opening. Blijft een fijne locatie vlak bij zee. Jammer dat de stroom van 2 naar. 3 euro is gegaan! Nu ben je 13 per nacht kwijt veel als je lang staat vinden wij.

Heerlijke plek om 1-2 nachten en lekker rustig te staan. De originele plekken liggen in de hoek bij de prima vuilcontainer. Hier heb je geen ontvangst. Ga dus meer vooraan staan zoals velen doen waar de bomen een stuk lager zijn...

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Had hier al meer over gehoord. Een prima plek voor een paar nachtjes. je staat op de rotsen, bijjna vlak en helemaal gratis. Fantastisch uitzicht ovet zee. Het moet niet hard waaien dan heb je pech. Neem de eerste toerit van Torrevieja via de 332 vanaf noorden gerekend volg deze weg, kom jer vanzelf.Geen verbodsborden gezien, mede camperaars kwamen hier dikwijls. Boulevard op hmm loopafstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Mooie plek zo vlak bij zee. Klopt: het hek gaat dicht om 20.30, men komt dat wel netjes melden. Probleem is: wat doe je met je hond? Normaal gaat ie buiten het hek, ruimte genoeg. Nu noodgedwongen toch de behoefte op de camperplaats zelf, uiteraard wel de poep opgeruimd. Weg- en tramlawaai vallen zat mee, je staat wel in een stad natuurlijk. Komen er zeker weer terug!

Jammer de slechte waardering van Smoorlap, wij zijn nu voor de 4e keer daar geweest en komen graag terug, het is niet al te groot maar de inzet en gezelligheid van Mariette en Ton is gweldig! Klasse zoals deze twee zich handhaven. Hoezo Groen? Zij lopen geheel voorop met een CP die geheel zelfvoorzienend is, doe dat maar eens na in NL!

Deze plaats voldoet volledig aan zijn beschrijving. We hoopten nog op een afvalbak, maar dus niet. Wel lekker groot, maar vanwege de doorgaande weg ook overdag lawaaiig. Archena is zeker geen toeristenstadje, wel echt lekker Spaans. 2 koffie en wat lekkers tegenover het gemeentehuis voor 3,50! Nou ja, en dan is de gratis plek, helemaal top!

prettige camping na wat zoeken, engelse beheerder, correcte man, , heel goede douches, en de verwarming was aan in het douchegebouw, heerlijk, we komen zeker terug.

Wat een heerlijke plek, zo vlak en schoon. Onderweg naar de Moezel een prettig rustpunt. We kunnen dit iedereen aanbevelen!

Goede locatie, zorg dat je van de weg af staat ivm verkeer, wel erg smal en hobbelig!

Best een goede plek, maar na 2 dagen vertrokken, je staat namelijk bijna elke plek erg scheef en dat was met onze blokken niet op te lossen. Vreemd dat ik nergens hierover wat lees! Bovendien was er voortdurend bouwverkeer op de achterweg dat om 7 uur al begon.

Petri en jos vonden het maar niks in 2012 en dat nog aan de Rhone.. Wat een miskleun dat commentaar. Op de nw plek is het nog minder maar wij vinden het voor 5,00 prima. Wij hebben de kleine bijdrage aan de gemeenschap van Tournon in een envelopje aan de cabinedeur geplakt. Niks dus geklop om 7.15h maar lekker doorslapen in deze niet fraaie maar wel practische omgeving! Marijke & Wiim

We stonden een week bij Ton en Mariette, wat een fijne mensen en zulke doorzetters. Toen wij weg gingen, begon net de eindafwerkng van B&B's. We komen zeker terug! Wim en Marijke

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Wij waren hier half april, juist toen het mooi weer was. Het bleek dat deze nieuwe camperplaats pas 2 weken open was. Wat een fantastische plek, zo mooi gras zagen we niet eerder. Alle faciliteiten aanwezig tot zelfs een aparte recreatieruimte met bar en een ruimte met stopcontacten voor de fiets. Fietsen langs de Maas in deze bosrijke omgeving kunnen we alleen maar aanraden! Marijke en Wim

Heerlijke plek, schoon alles werkt.

Enorme camping met veel vaste plaatsen en caravans. Bepaald geen plek voor de doorgaande campers. Bovendien duur (vind ik) 21,-. Rumoerig tot laat in de avond.