@1982jaro
Stel je voor dat je parkeert en betaalt voor een gemarkeerde parkeerplaats en als je terugkomt, heeft iemand op jouw plek geparkeerd en je geblokkeerd en als je bezwaar maakt, zeggen ze dat je moet vertrekken als je het niet leuk vindt. Wat zou je doen? Dit is de situatie waarmee je op deze locatie beter voorbereid kunt zijn. Onwerkelijk.
gesloten voor tarieven
Eerst hebben dit soort mensen de plekken aan zee verpest die vanwege hun gedrag voor iedereen gesloten waren, en nu zullen ze problemen beginnen te veroorzaken in kleine stadjes in het binnenland die proberen het toerisme in hun gemeenschappen te bevorderen, totdat ook zij zullen sluiten. Schaam je voor hen.
Super voor een bezoek aan de stad. Er is een constructie in de tunnel die naar de stad leidt en het voetgangersverkeer wordt momenteel slecht omgeleid en gemarkeerd. Kan gevaarlijk zijn, wees voorzichtig. Parkeren is erg luidruchtig, niet alleen straatlawaai, maar het nabijgelegen park is een favoriete ontmoetingsplaats voor de lokale jeugd. En een beetje prijzig voor € 15 parkeertarief. Er is een gratis WoMo-parkeerplaats niet ver bij de Donau.
Het is niet langer een Stellplatz. Het wordt gebruikt als parkeerplaats voor de Atlantis-zwembaden. Verwijder of update deze locatie. Het is niet leuk om 250 km te rijden om het onbruikbaar te vinden.

Sitecode: 61952
Kleine parkeerplaats met alle voorzieningen maar elektriciteit.Zeer rustig.Op loopafstand om het historische dorp Sortelha te bezoeken.Sterk aanbevolen.

De dam en het omliggende gebied worden gerepareerd, dus er is geen zwemmen omdat het droog is en de machines overdag nogal luidruchtig zijn. Omdat het buiten het seizoen is, zijn er nog steeds niet te veel mensen. elektriciteit dus parkeer dienovereenkomstig.Ok voor een paar dagen.
Verbleef het lange weekend van 1 mei.Plaats oké om het fort van Almeida te bezoeken.Geen water.Wat erger is Wohnmobils met autoaanhangers zijn volledig uit de hand gelopen en nemen soms 3 of 4 plaatsen en stopcontacten in beslag.De Portugese caravanmensen zijn het zat (geef niet de schuld Helaas hebben ze het op ons afgereageerd. Tegen de tijd dat we ze uitlegden dat we er niets mee te maken hadden, was de schade aangericht.Nooit meer.Het wordt ook een probleem op betaalde plaatsen.
Wat een diamant. Aan de rivier met een levendig zandstrand met alle voorzieningen behalve elektriciteit. Je kunt zien dat de gemeenschap trots is op dit kleine dorp. Jammer dat sommige reizigers de regels niet respecteren. omdat het kan met een busje,aanhangwagen,auto en tafels en stoelen neerzetten - bordje geeft duidelijk aan dat kampeergedrag niet is toegestaan - zal onvermijdelijk leiden tot betalende plek of sluiting.Ik denk dat sommige mensen het nooit leren.
Zeer mooie plek in een prachtige omgeving in de buurt van de rivieren Segre en Sinca. Fiets-, wandel- en vogelspotroutes in de buurt mogelijk gemaakt door de geweldige en vriendelijke mensen van de stad. Ook restaurants en dorpswinkels met alles wat men nodig heeft. De mooie dame in het stadhuis spreekt vloeiend Engels als iemand informatie of hulp nodig heeft met iets of de munten voor elektriciteit koopt. We komen terug. Bedankt.
Zeer mooie plek. Alles wat je nodig hebt op loopafstand, inclusief een tandarts in ons geval. Overdekt zwembad, sauna, bubbelbad aan de overkant van de straat. Bedankt stadsbestuur. Helaas misbruiken mensen de duidelijk vermelde regels en voorschriften over verblijf. Sommigen zijn ook te lui om afval op de juiste manier weg te gooien en er een puinhoop van te maken.
Super 😃 Verbleven hier 3 - 6,2022 november. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Douches, toiletten, wasserette, ontbijt en zelfs supermarkt om de hoek. Ook alles wat nodig is voor je WoMo incl. elektriciteit is inbegrepen. Letterlijk 15 minuten van het historische centrum. Brussel heeft veel te bieden. Sterk aanbevolen en een duidelijke terugkeer voor ons. Bedankt.
18-21/2022 oktober. Locatie is uitstekend om de stad te voet, per fiets of Uber te bezoeken. Voorzieningen bevredigend. Maar als je wat wilt slapen, ga dan ergens anders heen. Constant luid feesten in de chalets tot 3 uur 's nachts was een beetje te veel. Het management lijkt het niet te kunnen schelen of je het ter sprake brengt. 's Nachts zonder toezicht.
Verschrikkelijk! We parkeerden, haalden onze fietsen eruit en binnen een uur waren we omringd door zware machines en arbeiders die geen van allen Duits of Engels spraken en de plaats in een constructiegebied veranderden. We konden pas tot diep in de avond vluchten .Nergens borden of paaltjes.Zelfs de lokale bevolking die het fietspad probeerde te gebruiken, was stomverbaasd.Proberen te gaan fietsen resulteerde in een lekke band van hun vuilnis.Verschrikkelijk!Nooit meer.
Zeer mooie Stellplatz voor € 10 inclusief alles. Direct naast een buitenzwembad en recreatiegebied waar u bij de automaat betaalt. Leuk stadje. Super fietsen misschien een beetje voor het gevorderde gebied is heuvelachtig, maar niets dat een ebike niet aankan .Sterk aanbevolen.
Veel te duur voor wat het biedt. Grijs water is niet mogelijk om te legen, alleen met een emmer betalen voor vers water en toilet en elektriciteit. Toegang tot de baden voor een dag is basisprijs € 17,50 met een klein buitenzwembad en met extra's wees bereid om betaal een flinke premie. Stellplatz zelf is slechts een onaantrekkelijke parkeerplaats. Teleurstelling.

Geweldige plek. Bedankt voor de gastvrijheid.
We zijn hier op 9 maart 2022. Schrijf alsjeblieft geen dingen die niet waar zijn. Dit gebied is volledig afgesloten voor caravans. Periode. Het is een slechte dienst voor je medereizigers.
Februari 4-10/2022 Wat een prachtige plek. We waren van plan om te verblijven als tussenstop op weg van Spanje naar Portugal en zijn uiteindelijk bijna een week gebleven. Alles wat je nodig hebt en wilt genieten van je verblijf en ontspannen. Super netjes en schoon. Alles nodig, vraag het maar aan Luis de eigenaar. Mooi stadje om te wandelen en te bezoeken en als bonus een zelfgemaakt zondagsdiner. Kom zeker terug.
Verbleef hier op 15 januari/2022. Uitstekende plek om te overnachten of langer. Alles wat je nodig hebt. Zeer aardige eigenaar, Duits, Engels, Nederlands, Belgisch gesproken. Kom zeker terug als je in de buurt bent om te mountainbiken.
Super schoon, goed georganiseerd, alles wat je nodig hebt om op je langere reis te blijven om op te laden en uit te rusten of om een paar dagen te blijven. De prijs is een enorme bonus. Bedankt.