@1a2
- 2019
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie plaats op een grasveld met mooi uitzicht. Sanitair onberispelijk netjes. Broodjes via app te bestellen. Op wandelafstand door het groen naar Gerolstein. Prijzig maar tevreden
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een prachtige camping: we waren met een mobilhome en stonden op een plaats van 120m2 met fantastisch uitzicht over de vallei . Sanitair modern en super schoon. Onthaal door eigenares was hartelijk. Opletten om tussen de openingsuren aan te komen of anders bellen; receptie is zondags enkel voormiddag open. vijf sterren waard 👍
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een leuke kleinere camping; rustig en ruime plaatsen voor de camper. Het is al een oudere camping, maar niet verouderd. Sanitair idem; ouder maar brandschoon. Stadje is bruisend met talloze winkeltjes en restaurants
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeer behulpzame leden van de watersportvereniging. Plaatsen zijn goed en zeer betaalbaar. Reserveren is aangeraden, maar dan staat uw plaats aangeduid. sanitair in orde
Voor de tweede keer deze camping bezocht op weg naar Kroatië met de camper. Sanitair is super zelfs met tv en info film. Maximaal comfort. Direct toegang naar het meer. Prijs aangepast voor gepensioneerden ( niet in juli en augustus) Niks dan lof! Paul Beekman