@20058873
- 2019
- Hymer 415 tramp gt Half intregaal
- 2006
- Renault
Mooie kleine camping. half juni 2025 vriendelijk ontvangst door de eigenaresse bij gestaan door een goed Engels sprekende statiesére. Schoon sanitair met wc papier echter zonder wc bril. Zelf plaats uitzoeken. Geen korting. Wij betaalde €25.90 voor 1 nacht. Ipv € 17.00
N:49'89'84 E:1'05'69
Grote camping, wij stonden hier met de camper van 9 tot 11 juli en betaalde 82€ Dus 17€ klopt niet, hoogseizoen. Veelal huisjes met een gedeelte voor caravans en campers. Slechte wifi op die plaats. Sanitair is goed incl. toiletpapier.
Eind juni begin juli 2023 op deze camping gestaan met de camper. Nieuwe eigenaars zijn een Frans stelletje, spreken voldoende Engels. Zij leggen je alles netjes uit. Net en schoon sanitair en dat alles voor €. 32,40 voor 2 nachten incl. stroom 10 amp.
Een kleine camping voor ongeveer 15 plaatsen. Nog redelijk nieuw maar dan komt er ook nog het onderhoud en het schoonmaken. Dit wordt vergeten. Op deze cp staan een 2 chaletjes die door medewerkers van het in de buurt gelegen familiepark worden gebruikt. 27€ en dan nog betalen voor zwembad is te veel. Overigens zijn eigenaren zeer behulpzaam.
Mooie lokatie om van hieruit naar Regio Emilia te fietsen. Echter de pc op de lokatie is een ondergeschoven kindje bij de rest van de lokatie. Rondom het zwembad, waarvoor je extra moet betalen en bij het restaurant en rondom de receptie is alles piekfijn gemaait en aangeharkt. Geen chemisch toilet en de normale sanitaire voorzieningen daarvoor moet je ver lopen.
mooie camping maar letop, er komt nog milieubelasting 0,95 en toeristenbelating 1,50 bij. Dus geen 18,50 maar 20,50 in het laagseizoen