@20Amelie12
- 1979
prima plek je kan binnen door over de weilanden naar het ziekenhuis vandaar met de bus 471 of 472 naar Liverpool je kan alleen contant betalen
Er staat nog steeds dat de camping gesloten is terwijl het open is doe er wat aan we hebben haar aangeraden een klacht in te dienen voor misgelopen inkomsten sinds de melding in de vorige review begint het weer te lopen vandaag 25 mei 2025 verzoek om de volgende gasten ook een melding te doen prijs klopt ook niet is 35 euro
Hele vriendelijke mensen. camping ook prima in orde. Er was een einde seizoensfeest waar we voor uitgenodigd werden maar we waren op doorreis. We hebben 2 Nederlandse biertjes achtergelaten maar moesten 2 Deense daarvoor in de plaats meenemen. Alles bij elkaar heel erg leuk.
prima plekje toiletgebouw helaas gesloten en je kunt nergens je afval kwijt als je je toilet wil legen kost dat 3 euro een beetje tegenstrijdig.
Heel gezellig en hij maakt mooie muziek echt
Heel nette camping mooi gelegen op nog geen 10 minutenlopen van het dorpje. Vriendelijke en zeer behulpzame beheerder. probleem met het internet bijna samen opgelost maar moesten toch de hulp in roepen van de baas ( zijn vrouw).
Prima plek heerlijk alles is schoon De eigenaar is heel vriendelijk allen kan hij mijn naam niet uitspreken lachen hoe het er uit komt. Oja gras is prima gemaaid
HEr zit een op de wc-deur een slot dat je alleen met een 0,50 muntje kan openen. Dus elke keer als je moet weer 0,50. WIFI is ook te krijgen maar is dusdanig langzaam dat je het eigenlijk geen WIFI mag noemen. Al met al vonden wij het te duur voor wat je krijgt.
Mooie plek! We nemen de volgende keer wat boeken mee uit onze tweede handsboekwinkel in Meppel. Wat er staat is niet veel soeps. Aan onze mede camperaars laat boeken achter! Tot ziens Gert Jan en Marian Mink uit Meppel
We stonden voor een dichte port op 19-05-2015. Gesloten tot 1 juni. Daar de pas ook nog gesloten was konden weer retour. Plaats op zich wel mooi met veel wandelmogelijkheden en daar kwamen we voor.
We hebben hier een nacht gestaan en waren niet blij. Er is veel lawaai van koelingventilatoren en de vrachtwagens rijden af en aan. Tegen over een scheepswerf waar men om 7.30 begint. WC en douche op 276 meter. Openbare WC vlakbij maar o zo vies.