@20Camperaars
- 2021
- Lmc
- 2021
super fijn verblijf met heerlijke maaltijden. fijne douches en mooie plaatsen. hebben zelfs een extra nachtje bijgeboekt
eigenaar( super vriendelijk) is de camping aan het opknappen maar het is er toch heerlijk om er met een camper te staan nu. je loopt zo het dorpje in en kunt er super fietsen in de omgeving bovendien is het er lekker rustig
vandaag 6 oktober stonden wij voor een gesloten camping. hij is dus niet het hele jaar open.
zeer veel verkeers en treinlawaai. geen wifi
goed vertoeven hier en de in de nacht wordt het rustig op de weg. ook leuk wandelen naar het kasteeltje. op dit moment geen wifi hier
is een gemoedelijke plek waar je vriendelijk wordt ontvangen. ook lekker stil in de nacht. campers groter dan 7,50mtr kunnen er eigenkijk niet staan. goed sanitair
prijs is nu 15 euro per nacht zonder stroom.
super mooie ruime camperplaatsen en een vriendelijk ontvangst. komen zeker nog een keer terug
we hebben 7 dagen met veel plezier daar gestaan. zeer mooie camping en lekker rustig.
het is inderdaad allemaal vrij nieuw en netjes. echter je hebt geen last van de rotonde maar de fabriek erachter wel. die staat 24uur aan. je hoort de een afzuiging denk ik
lekker rustig plekje. we hebben zelfs 2 "groene" eieren gehad die lekker smaakte. we zijn ook zeer vriendelijk ontvangen.
super fijne plek om te staan. lekker stil ook. makkelijk in en uit checken. maar de grootste verrassing waren de gratis broodjes. heerlijk waren ze
prijs is nog steeds nok150 en voor stroom nok50. zeer mooi uitzicht over fjord. Zeer stil
het inschrijven via de boekingszuil gaat zeer eenvoudig. Rustige plek die net geopend is en alles ziet ziet er supernetjes uit. vriendelijk ontvangst
Sitecode: 19622
helaas bij aankomst op 23 september was de camping gesloten vanaf 19 september tot april 2023. terwijl het volgens de site nog open zou moeten zijn
wij betaalden voor 2 nachten 56 euro en dat is inclusief stroom. eigenaar was moeilijk te verstaan maar deed zijn best. verder is het hier lekker stil
de prijs van 10 euro en gratis stroom klopt niet. wij betalen nu per nacht 17,50euro en daar zit stroom wel bij in. verders een fijn verblijf
supervriendelijk ontvangst. 14 euro per dag maar de stroom is gratis. mooie is ook dat het openbaar vervoer gratis is. verder kun je er prachtig wandelen en fietsen. kortom een aan rader
Sitecode: 92019
3 dagen gestaan en kan de cp aanbevelen. alles is geautomatiseerd maar is zeker niet ingewikkeld. goede restaurants in de buurt. fijn gefietst en gewandeld. kortom super
alles zeer netjes. goed startpunt voor wandelingen of fietsen. kortom we komen hier zeker nog een keer terug. Soms komt er een vliegtuig over van vliegveld Eindhoven maar zker niet storend
Wij stonden achter op het terrein en niet aan de weg. Zijn vijf nachten gebleven en hebben erg genoten. Veel gefietst. Alle voorzieningen aanwezig behalve een douche. Op woensdag en donderdag eten mogelijk. Je moet reserveren ivm drukte uit omgeving, heb je overigens geen last van. Als je van rust houdt een echte aanrader.