@20Luigi
- Knaus Sky Ti Platinum Edition
- 2021
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Camping aan een meertje waar gevist kan worden. Grote en kleine plaatsen op grind en gras. Sanitair is netjes en schoon. Prijs op de site klopt niet, wij betaalden voor camper,2 personen en electra €34,-
Juni 2026
Ruime camping naast sportvelden en zwembad. Grote plaatsen in zon en schaduw. Sanitair is prima en goed schoon. Jammer is het irritante gekef van mini-hondjes.
Mei 2026
Heerlijk relaxte camping, geweldige beheerders-echtpaar. Alles toppie, zeker de hamburgers en pizza’s. Tot volgende keer!
Vriendelijke beheerder, spreekt meerdere talen. Camping mag wel eens een grote onderhoudsbeurt krijgen. Sanitair is schoon. Diverse huisjes met werklui. We kregen een plek waar een chalet was gesloopt… €24,80
Perfecte overnachting plaats. Inchecken is geheel geautomatiseerd. Je krijgt een code op je mobiel voor de poorten en het sanitair. Goed schoon en voorzien van electra.
Maart 2026
Maandag 30-3 aangekomen bij de gesloten receptie, papiertje op de deur “melden bij de taveerne “. Op naar de taveerne, helaas, papiertje op de deur: “Maandags,Dinsdags,Woensdags gesloten. Op de website staat: vandaag geopend”, niet dus. Dan maar doorgereden.
Terrassencamping, plaatsen in de zon en schaduw. Sanitair is oké, minpunt is de blaffende honden van de camperaars. Gaat de hele camping over.
Vandaag gearriveerd, heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. royale plekken naar keuze op gras of verhard. Toilet-unit is superschoon en voorzien van zeep en doekjes. Stortpijp voor chemisch toilet goed bereikbaar. Alles is er dus, het is maar net hoe hoog je wensen-latje ligt. Zeker nog nooit in Frankrijk geweest..
Mooie plaatsen, verhard en op gras. Sanitair is vernieuwd en erg schoon. Zeer vriendelijke mensen op de receptie. Adres: 39 Rue Salvador Allende, 60340 Saint-Leu-d'Esserent, Frankrijk
Aankomst om 16:00, alle plaatsen op één na bezet. Helaas was er geen electra meer beschikbaar. Goede plaatsen op grind. Voor de 33 campers is er één heren en damestoilet beschikbaar, erg schoon sanitair. Op typisch Duitse wijze hangt het info-huisje vol met "hausregeln", goed lezen dus.