@2261952
- 2013
Hier kun je alleen een plaats reserveren. Het tarief hierdoor is voor drie nachten € 64,50 dus € 21,50 per nacht. Wifi is er alleen bij de ingang, verder niet. Douches met een euro munt. Stroom is minimaal twee euro per 24 uur. Sanitair is netjes.
Deze camperplaats biedt slechts drie beschikbare plekken. Dit zorgt voor een rustige en intieme sfeer, maar betekent ook dat het snel vol is. Rondom de Biggezee zijn prachtige fiets -en wandelpaden. Helaas is er geen toilet of douche aanwezig. Wel is er elektriciteit aanwezig en ook WiFi. De eigenaar is uitermate vriendelijk en behulpzaam, bij aankomst brengt hij iedereen twee eieren. Het ledigen van de wc en grijs water is lastig en omslachtig.
Dit is een locatie waar je als kampeerders niet wil staan. Het geluid van de autowegen en het zicht op de energie centrale is om te huilen. Daarbij komt ook nog dat je voor één nacht € 33,90 moet betalen voor twee personen, stroom en camper. Wij kwamen om 12.00 uur aan.
Sitecode: 19245
Bijna € 30,- voor één nacht met twee personen en een camper, wel duur om op een stukje kale grond te staan. Eens maar nooit meer. Uitleg bij aankomst mag ook wel enthousiaster, kijkt u maar alles staat in het boekje.
Prima camperplaats langs de Weser. Ruime plaatsen en uitstekende WiFi die gratis is. Het sanitair gebouw is nieuw en van uitstekend niveau. Nadat je de slagbomen bent gepasseerd kun je een vrije plaats uitzoeken, pasje opladen (die je bij binnenkomst krijgt) voor elektra, stekker van de camper aansluiten en op de zuil stekkercode aangeven (staat op de stekkerdoos). Wij betaalden € 14,- per nacht.
Ontvangst gastvrij, fiets mogelijkheden voldoende, wandelen beperkt. Camper/ caravan plaatsen ruim. Trein komt vaak langs, plaatsen langs de rivier mooi. Er is op de hele camping maar een water tapplaats. Douche en toiletten gedateerd maar wel schoon. Geen WiFi op de camping plaatsen, allen rond hoofdgebouw.
Sfeerloze camperplaats, sanitair ruimte onaangename geur. Na een dag hadden we het hier wel gezien.
De plaatsen zijn wel groot maar lopen erg af, de camper is niet gemakkelijk waterpas te zetten. Vermeld is dat WiFi gratis is maar dat is niet het geval. Een uur WiFi kost drie euro. Ontvangst in het Engels. Kosten camper met stroom en twee personen € 20,00 in het naseizoen. Sanitair is prima verzorgd.
Een zeer gemotiveerde jonge ondernemer die het runnen van een camping al vroeg meekreeg. Zijn vader heeft een camping net boven Parijs Camping de la Trye. Deze jonge campingbaas heeft in een jaar tijd deze camping opgeknapt en opgefrist ongelooflijk! Het sanitair is wel oud maar zeker schoon. De plaatsen zijn groot te noemen en vlak. Hij is nu bezig om 35 plaatsen er bij maken en een zwembad. Fred
Wij zijn hier 31augustus 2017 aangekomen. Vriendelijke ontvangst in het Engels. Sanitair is goed. Je mag zelf een plaats uitzoeken en deze zijn zeer ruim onder de bomen. Dicht bij het historisch stadje ongeveer 1 kilometer.
Op vrijdag 4 mei aangekomen en er was plaats genoeg. We mochten zelf een plaats uitzoeken. In het weekend wordt de camping overspoeld met Spanjaarden, maar die gaan zondagavond weer weg en is het heerlijk rustig. Toiletgebouwen worden goed schoon gehouden. WIFI gratis maar zwak en bij drukte bijna niet. Vriendelijk personeel.
Leuke kleinschalige camping met voldoende ruimte voor Campers. Gastvrij ontvangst, net sanitair, rustige omgeving, zwembad, bar, winkel en wandelmogelijkheden. Prijs in het hoogseizoen € 18,10 voor twee personen en camper met stroom.
Prima camping met ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijk personeel. Vanaf de camping loop je in dertig minuten naar St. Ives, er is ook een busverbinding. Wij waren hier begin juni 2016 Fred en Tonny
Prima plek, heel gastvrij ontvangen. Naar Orivieto gebracht en gehaald door zoon. s Avonds heerlijk gegeten . We betaalden €50 voor eten , wijn, douche, standplaats en 2 x koffie . Fred Tonny