@2261952
- Mc. Louis Soevereign 74g
- 2013
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima Camperplaats, en gastvrij ontvangst. Was het overal maar zo.
Hier kun je alleen een plaats reserveren. Het tarief hierdoor is voor drie nachten € 64,50 dus € 21,50 per nacht. Wifi is er alleen bij de ingang, verder niet. Douches met een euro munt. Stroom is minimaal twee euro per 24 uur. Sanitair is netjes.
Deze camperplaats biedt slechts drie beschikbare plekken. Dit zorgt voor een rustige en intieme sfeer, maar betekent ook dat het snel vol is. Rondom de Biggezee zijn prachtige fiets -en wandelpaden. Helaas is er geen toilet of douche aanwezig. Wel is er elektriciteit aanwezig en ook WiFi. De eigenaar is uitermate vriendelijk en behulpzaam, bij aankomst brengt hij iedereen twee eieren. Het ledigen van de wc en grijs water is lastig en omslachtig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2023
Dit is een locatie waar je als kampeerders niet wil staan. Het geluid van de autowegen en het zicht op de energie centrale is om te huilen. Daarbij komt ook nog dat je voor één nacht € 33,90 moet betalen voor twee personen, stroom en camper. Wij kwamen om 12.00 uur aan.
2022
Sitecode: 19245
Bijna € 30,- voor één nacht met twee personen en een camper, wel duur om op een stukje kale grond te staan. Eens maar nooit meer. Uitleg bij aankomst mag ook wel enthousiaster, kijkt u maar alles staat in het boekje.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Prima camperplaats langs de Weser. Ruime plaatsen en uitstekende WiFi die gratis is. Het sanitair gebouw is nieuw en van uitstekend niveau. Nadat je de slagbomen bent gepasseerd kun je een vrije plaats uitzoeken, pasje opladen (die je bij binnenkomst krijgt) voor elektra, stekker van de camper aansluiten en op de zuil stekkercode aangeven (staat op de stekkerdoos). Wij betaalden € 14,- per nacht.