@2460
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196635
De ruime plaatsen, de rust, directe verbinding met natuur. Wandelen (natuurpunt), fietsen (Maasvallei). Directe omgeving van mooie dorpjes (Thorn/ Stevensweert/Maasbracht). De eigenaar heeft hier ook een mooie fietsroute (knooppunten); ter beschikking. Mooie start . Ook eten en drinken, boodschappen niet veraf.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Heel mooie camperplaats,douche wc wasmachine alles tip top in orde,buurt ideaal voor sportive wandelaar en fietser
Maart 2026
2 foto's toegevoegd · 7 maanden geleden

aanvullend : je kan er mooie wandeling makenndoor het natuurgebied en naast t water
8 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Rustig, uniek, alternatiever dan we gewend zijn, maar het gaf ons een vertrouwd, aangenaam gevoel. Een kleine aanlegplaats/haventje met enkele vaste woonbootjes. Een zeer aangename ontvangt, je kan er iets eten, drinken , en de prijs is ook niet te veel. Enkel de oprit mag wat verhard worden , dat is een klein minpuntje .
Zeer aangenaam vertoeven bij zeer vriendelijke eigenaren. De uitbater spreekt zelfs Nederlands. Vanaf volgend weekend , koffie- café voor verblijvend en passanten, wandelaars, fietsers. Mooi meer in de nabije buurt /natuurgebied waarin gezwommen mag worden. Zeker een aanrader en wij komen zeker nog terug. Ook in winter sterk aanbevolen voor langlaufen