@2reizigers
- 2021
- Mercedes
- Integraal
Mei 2026
Prima gestaan en geslapen hier. Zo’n 50 campers nu, overwegend Fransen. Als het winkelcentrum open is (en dat zijn lange dagen) is er een toilet beschikbaar. Het is daar ook nog eens lekker koel wat nu (+30 graden) wel prettig was.
April 2026
Als je het niet erg vindt om op grind te staan is dit een hele fijne CP. Wij kwamen voor 3 nachten en dat werden er 17 en later nog eens 6. Sanitair hebben wij niet gebruikt. Ligging is erg gunstig voor Tavira Plaza met o.a. een grote supermarkt. Ook het leuke stadje is op loopafstand. Personeel heel vriendelijk en meertalig. Wat ons betreft helemaal top 👍
Januari 2026
Voldoet aan de verwachting. Geen sanitair, wel vullen en lozen. Op loopafstand van Gibraltar. Wij hebben geen last gehad van de werkzaamheden, het ligt er maar aan waar je gaat staan. Het kan er wel heel winderig zijn hebben wij gemerkt. Er waren veel campers maar er is ook veel ruimte, dus prima. De prijs hangt af van de lengte van je camper, tot 8 meter €15, daarboven €17.
Goed gelegen om Jerez te bezoeken, wij zijn naar de stad gelopen. Ook een heel ruim aanbod aan winkels in de directe omgeving. Van Ikea tot supermarkten en alles wat je verder kunt bedenken. Het terrein is beveiligd. Wel jammer dat ondanks dat de helft van het sanitair kapot was de prijs toch met 20% verhoogd is naar €18. Toch zouden we een volgende keer hier wel weer gaan staan.
2 foto's toegevoegd · 9 maanden geleden

Sitecode: 21950
Deze CP is perfect en altijd (!) open. De naastgelegen camping is in de winter wel gesloten. Hier op 4 en 5 januari gestaan in de sneeuw. Ingang wordt sneeuwvrij gemaakt. Stond elke dag vol (!) vanaf 16:00 uur.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden

Rustige nacht gehad hier. Mooie wandeling vanaf de plek. Overdag parkeren hier auto’s maar wij zijn eind van de middag gaan staan. Weg is te horen maar niet storend. Er zijn geen voorzieningen maar vlakbij is zijn prima openbare toiletten. Ook vlakbij een 24/7 winkeltje met eieren, aardappelen, ijs, jam enz.
Sitecode: 101931
Camperplekken zijn niet meer benaderbaar; toegang afgesloten met grote stenen.
Voldeed aan onze verwachting. Zeer goed gelegen om de stad te bezoeken; Gamla Stan zo’n half uur lopen, de wijk Södermalm waar de CP ligt is ook leuk. Wij stonden op plek 13 en hebben geen last gehad van de weg maar het spoor is niet te missen. Maar dat weet je van te voren. Reserveren zeker nodig, ook nu in oktober was het beide dagen vol. Douches waren schoon en echt heerlijk!