@3bordercollies
- 2006
perfecte Camping. Ruim opgezet, mooie plaatsen. éénvoudig en toch alles aanwezig. Ook een plaats waar de honden kunnen rennen. Mooi uitzicht. Hele vriemdelijke eigenanesse. Wij zijn 3 nachten geweedt.
Goede plek om Wenen te bezoeken. De meest noodzakelijke dingen zijn er. Zeer vriendelijk personeel. Een dame legde mij uit hoe ik met de metro de stad in kon komen. U6 en U4. Er is ook een mini-oefenruimte voor honden.
Mooie drukke plaats met veel ruimte. Elektriciteit, toilet aanwezig. De parkeerplaats ligt direct aan het meer. Er zijn mogelijkheden om te zwemmen, wandelen en fietsen. De prijs klopt niet, deze kost nu € 15,00 per nacht. Er komt een aardige meneer langs waar je kunt betalen.
wij zijn heeft al heel vaak geweest. zoals altijd top. Vriendelijk personeel. Ruime plaatsen, de Wc en de douches zijn altijd schoon. De stellplaats ligt vlakbij het centrum. Hondvriendelijk🐾
Eenvoudig parkeerplaats waar verder niks bij zit. Voor 1 of 2 nachten perfect. Er zijn mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het is ongeveer 15 à 20 minuten lopen naar het centrum, je loopt over een promenade langs de Traun.
Geweldige plek, we komen hier al jaren. Opnieuw en opnieuw. De schnitzel is geweldig. Alles wat je nodig hebt.
We zijn nu voor de tweede keer hier. Het is eenvoudige campingplaats met alles erop en aan. Meer heb je niet nodig. Het ziet er altijd netjes uit. Grote ruime plaatsen met stroom. Aardige mensen.
Super mooie camping, ruime plaatsen, zeer vriendelijk personeel. Alles is perfect bijgehouden en heel schon. ook een goede mogelijkheid om kleding te wassen. Voor de honden is er een grote vrijloopplaats en hondendouche.
Mooie CP, prachtig uitzicht. Zeer rustig. Wc en Douche aanwezig.