@3opReis
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2025
- Hymer B614 SL
- 2005
- Integraal
Mooi gelegen camping met fantastisch uitzicht. Inderdaad hoogteverschil maar als je niet slecht ter been bent goed te doen. Hele mooie en grote speeltuin (meerdere). Zwembad is mooi en schoon. Klein winkeltje met brood en verder het hoognodige. In de omgeving prachtig wandelen en fietsen (let op, veel stijle stukken met veel klimmen naar bijvoorbeeld Carcassonne). De douches zijn niet zo fijn, wel warm. Harde straal en gaat snel uit.
Fijne, mooie camping. Rustig gelegen. Hele grote plekken. We hadden in eerste instantie plek bij sanitair aangeboden gekregen maar het was geen probleem om toch aan de rand van de camping te staan. we keken vrij uit op de schapen. Vond ons zoontje prachtig. Met de elektrische fiets naar Oradour geweest. Was prachtige route van ongeveer 20 km ernaartoe. Minpunt is toch echt het toiletpapier en sommige sloten van de wc’s werken niet zo goed meer.
Leuke camping met fantastische ligging aan de Loire. Gien op loopafstand. Paar leuke restaurants en het kasteel / kerk zijn mooi om te bezoeken. Voor ons zoontje van 2,5 was er ook genoeg te doen. Speeltuintje, trampoline en eenvoudig maar fijn zwembad. Sanitair is wel echt Frans. Verouderd, simpel en het licht gaat na 2 sec uit als je op de wc zit :) (wel toiletpapier).
Fijne camping, mooi en schoon sanitair. Heel leuke speeltuin voor kleine en grotere kinderen. En leuke liggen aan een riviertje. Goed zwembad erbij, maar het was in het weekend wel heel erg druk (openbaar zwembad) en bijna geen plek met schaduw. De campeerplekken zelf zijn klein en eigenlijk geen van alle hebben iets van privacy, alles staat wel erg dicht op elkaar. Daardoor voor ons tussen de 3 en 3,5 ster.
Fijne rustige kleinschalige camping. Sanitair is niet het nieuwste maar wel super schoon! Goede ligging in het prachtige Limburgse landschap, met de fiets is Maastricht en ook Valkenburg goed te bereiken (wel e-bike of racefiets ivm de heuvels). Fijne speeltuin voor de kinderen en goed restaurant (betere kaart dan je zou verwachten op een camping). Vriendelijke personeel. Plekken zijn niet vlak dus rijblokken zeker nodig.