@3xJ
Heel mooie plek vlakbij een klein dorpje, mooi uitzicht. Elektriciteit, water, afvoer, alles is aanwezig.
Groot gebied, veel plaatsen direct aan zee, maar weinig elektriciteitsaansluitingen, aardige eigenaar.
Zeer mooi gelegen, aanpak meer dan 7 km onverharde weg, terrein erg (!) Oneffen, leuk voor Unimogs / SUV's etc., grenslijn voor normale stacaravans. Zeer weinig stroomaansluitingen voor de grootte van de site. Zeer mooi uitzicht op de bergen.
Onderdeel van de Campingcard IJsland, zeer mooie ligging, relatief weinig stroomaansluitingen voor het aantal plaatsen, prima voor de plaatsen op IJsland.
Zeer aardige eigenaar, eenvoudige / voetbalveldachtige plek, met stroom en aan- en afvoer.
Staanplaatsen gedeeltelijk met elektriciteit, aan- en afvoer aanwezig, relatief centrale ligging, winkelmogelijkheden in de stad.
Deel van de campingkaart, mooi uitzicht op het fjord, aanvoer / afvoer aanwezig.
Mooie locatie, plaatsen op het water mogelijk, kleine winkel om te winkelen, maan auto te huur voor kinderen, graag weer
Smooth 10 punten, een droom voor kinderen 👍
Locatie: Geen alternatief voor de Legoland. Sanitair: Top en in voldoende aantal. Winkel: goed. Afhaalrestaurant: pizza, friet en co ...
Uitzicht op de Øresund-brug slechts vanaf een fractie van de Stell- / Zeltplätze, sensationele midgetgolfbaan, zeer goede sanitaire voorzieningen.
Super sanitair huis! Leuke operators, plaatsen op zichzelf groot, maar geen goed uitzicht.
Prachtige plek aan de rivier. De weg aan de andere kant vonden we niet echt vervelend, je kunt het geluid van de rivier eigenlijk horen 😀 meer
Dicht bij de E6, prachtig uitzicht. Restaurant (bestelt de pizza, is heerlijk en genoeg voor 2-3 personen). Broodjesservice (bestel de avond ervoor!). Zeer vriendelijke operator.
Zeer mooie locatie. De spoelfaciliteiten en toiletten, enz. Worden echter oud maar schoon.
Zeer mooi uitzicht met mogelijkheid Hurtigrutenschiffe u. Ä. Om voorbij te zien komen. Toiletten / douches (familiehutten) erg schoon. Zoetwatervoorziening, afvoer van grijs water en afvoer van chemisch toilet nieuw.
Zeer mooie locatie op / met zandstrand, voor de locatie 8 punten.
Sitecode: 20914
Zeer mooi gelegen aan de rivier, we zaten op de eerste rij, dat wil zeggen op ongeveer 50 meter van de rivierbedding, schilderachtig uitzicht. Goede infrastructuur, zeer aardige operators. We hebben spontaan gekozen voor een verlenging. We komen terug
Locatie, natuurlijk, zonder woorden, direct op Nordkapp / globe. Infrastructuur met betrekking tot zoet water / afvoer niet beschikbaar, dus in ieder geval eerder in WoMo zoet water bijvullen en het toilet legen (van 6-1 uur kunnen de toiletten van de Nordkapelle worden gebruikt, niet 's nachts).
Zeer mooie locatie in de buurt van Nordkapp, zeer vriendelijk personeel! Weer gelukkig!
Zeer mooie locatie, voor 3 personen 31 € incl. Elektriciteit betaald, voor het aantal parkeerplaatsen voldoende (gratis) douches. Staanplaatsen met elektriciteit in het bovenste gedeelte en laatste rij in het onderste gedeelte. Het enige echte probleem op deze plek was de massa muggen ...
Vrije keuze van locatie, niet druk, cementfabriek stoorde ons niet, sanitaire voorzieningen komen in de jaren maar schoon. Leuke locatie.
Zeer mooie camping aan het meer, schoon sanitair, kleine winkel incl. Mogelijkheid om 's ochtends broodjes te kopen, zeer mooie operatoren. Direct aan de E4, maar stoort niet maar is wel handig 👍
Zeer mooie locatie, zeer leuke / vriendelijke Oostenrijkse operators, we voelden ons zeer welkom, heel graag weer!
Zeer mooie locatie, zeer mooie operator, broodjesservice. Sanitair iets ouder. Weer gelukkig!