@44xzl1
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 16 dagen geleden

Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

eigenlijk 10 sterren . geweldige lieve en gastvrije mensen alles super onderhouden en mooi aangelegde tuinen bedankt voor 3 heerlijke dagen gr muis en cees van suylekom.
2 sterren door de dame op het terras agressief gedrag als je met je hond richting poort loopt aan de lijn haar eigen hond loopt LOS. havenmeester zeer vriendelijk 10 sterren
Juli 2026
3 juli en we mogen weer een poosje verblijven op deze geweldige plek net voor de grens Duitsland ivm zeer goedkope boodschappen en tanken natuurlijk dan snel terug naar Ela bij de Paal. gr ; muis en cees.
Juni 2026
de mooiste en beste camping aan het Gardameer Elisa en familie zeer kundige en lieve mensen komen er al ruim 20 jaar beter is er niet muis en cees van suylekom
geweldige mooie locatie aan de linge netjes verzorgd en sanitair, nergens wat op aan te merken. Leo goede gastheer samen met ze zoon.
Hier 5 dagen gestaan de laatste 5e ondanks dat we die dag nog betaald hadden , weg gereden kwamen heel kort voor ons duitser staan in Nederland bij de nkc moet er 3 Meter tussen zitten ivm eventueel brand . hij koos voor de duitser wij waren buitenlanders dus wij nooit meer daar .
Mei 2026
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden