@44xzl1
mooie omgeving en vriendelijke man. prijs is 18.00 en geen 15.00 Euro. bij regen wegblijven op die vette klei. om WC of grijswater te legen zeeeeeer vies l
wat een mooie plaats en zeer schoon en nog nooit zo mooie stratenmaakster gezien gr rapido xzl.
helaas in de winterperiode als sneeuw is gevallen niet te doen hier wordt niks geruimd onmogelijk om te lopen of bij verzorging te komen .
geweldige plek en charmante dame bij ontvangst komen zeker terug, 12 november. gr muis en cees van suylekom.
Dit jaar 7 keer , een paar dagen geweest een geweldige locatie in de natuur met lieve directie en dicht bij Duitsland lekker goedkoop te inkopen ruime plaatsen gewoon een TOPPLEK. Dank muis en cees 44 Rapido.
Sitecode: 20937
buurvrouw uit Urk vandaag soep uitgedeeld aan de camper geweldig heerlijk dank ook de Urker salade top. knuffel muis en cees van suylekom.
geweldig en goed verzorgd net weer paar dagen geweest Doris top gastvrouw knuffel van flora
locatie mooi schoon en geweldig verzorgd Freek de havenmeester top goser maar zoals ik zag staan klopt reserveren waardeloos systeem werkt niet. gr Cees.
plek redelijk op 11 april veel zwerfvuil water alleen per 100 liter niet handig voor jerrycan ,zal niet snel terug komen beter elders kijken .Cees van suylekom…
plek voor 12 euro incl stroom en voldoende amp , dat is toch een koopje op zo mooie locatie . je loopt langs de mosel zo naar een grote Edeka. mvr gr cees van suylekom,Rapido 966M