@4537cz
- 2014
Nette cp goed en schoon sanitair veel mooie fietstochten kunnen maken een leuke kletsschuur met koffie of een andere versnapering wel tegen betaling natuurlijk Wendy die iedere avond even langs komt kijken of alles naar wens is en iedere dag verse eitjes al met al één van de betere cpl
Er was veel lawaai van auto's en jongelui die nogal luidruchtig waren door alcohol en drugs er werd gedeeld en gebruikt , Ook werd er veel papier en karton van tegenoverliggende mcdonalds op de parking gegooid en er was maar 1 vuilnisbak , Het zou een mooie cp kunnen zijn maar voor ons niet meer en zeker niet voor € 10. Is zijn geld niet waard .
Heerlijk plekje direct aan zee , schoon en rustig en een geweldige golfslag . Een paar restaurantjes direct aan de parkeerplaats waar je voor € 4,- 2 koffie americano en 2 pastel de nata koopt . Een klein buurtwinkeltje wat het met de openingstijden niet zo nauw nam , soms om 9 uur open dan weer om 10 uur maar wel verse broodjes . Ook een prachtige zonsondergang waar ook veel mensen , voornamelijk Portugezen , naar komen kijken .

bijzonder mooie cp alles erop en eraan sanitair iets minder maar er wordt aan gewerkt , douche gratis maar duurt erg lang eer je warm water krijgt als alles klaar is is dit zeker 5 sterren waard
camperplaats is gesloten,hangt een papier aan de parkeerpaal.Zie ook niet hoe hier ooit 5 campers zouden kunnen staan.
door de vele regen was de grond erg drassig en konden we alleen op de oprit staan , bij mooi weer is dit een pracht plek , voorzieningen hebben we niet kunnen vinden alleen een vuilnisbak .

Sitecode: 19583
volgens mij definitief gesloten geen camper te bekennen een grote modderpoel .
volgens mij kun je hier niet meer staan , alle opritten zijn geblokkeerd door blokken en paaltjes er stond ook helemaal niets toen wij er waren .
wat een mooi plekje , een eigenaar die alles doet om het naar je zin te maken , ondanks het slechte weer hebben we genoten van deze plek € 12,50 alles incl. zelfs de broodjes in de morgen , een plek om terug te komen .
leuk plekje , heeft alles wat je nodig hebt , ruime plaatsen , brood op bestelling , leuk kroegje en terras , en vooral een zeer behulpzame eigenaar , heeft voor ons diverse telefoontjes gepleegd om te zoeken naar iemand die onze koelkast kan repareren , je merkt dat hij trots is op spanje en verteld er graag over , voor ons een top plek voor een paar overnachtingen zeker als je santiago de compestela wil bezoeken .

Heerlijke rustige plaats,vriendelijke beheerders.Er zijn ook (Franse)toiletten,douchen inderdaad heel kort voor€0,50,maar dan maar 2 of 3 muntjes,er is ook gratis wifi(alleen in de buurt van kantoor).wij waren hier van 14 tot 18-05-2019,we moesten 20,- per nacht betalen,incl.wifi en stroom.wij hebben hier genoten,lekker gefietst.